Gezondheidsregels voor duurzame vitaliteit

Gezondheidsregels voor duurzame vitaliteit

Deze week was Deepak Chopra, de wereldberoemde Amerikaanse schrijver, arts, spreker in Amsterdam. Chopra staat bekend om zijn boeken over spiritualiteit, mindfulness en Ayurveda (traditionele Indiase geneeswijzen). Deepak is voorvechter van het verbinden van de filosofie van Oosterse geneeswijzen met de Westerse geneeskunde.

Knowing the Self…

the true Nature of Reality, Deepak Chopra

zielskwaliteiten-deepak-chopra-burnout-adempauze

Deepak zet meditatie en stress management op nummer 2 als het gaat om een gezond en energiek leven. En….yoga op nummer 3! Tijdens verschillende opleidingen heb ik de kracht van yoga, meditatie, gedachten mogen leren en ervaren. Nog steeds maakt yoga, meditatie en affirmeren deel uit van mijn dagelijks leven. Deepak’s lecture was weer een mooie bevestiging van ook de helende kracht van mijn burn out programma gebaseerd op Adempauze*, waarin je onder andere de 6 gezondheidspijlers volgens Deepak terugziet.

Mede dankzij dit programma Adempauze ben ik hersteld van mijn burn out. Wil jij dit ook?

Je wilt een duurzaam energiek

en vreugdevol leven!

Het programma Adempauze, dat ik als coach inzet, is voor mensen die kampen met energieproblemen door bijvoorbeeld stress, burn out, bore out of gebrek aan zingeving. Tijdens het programma Adempauze onderzoeken we samen: Wat in jouw werk, studie en leven maakt je vermoeid en waarvan krijg je juist energie? Waarvan wil je afscheid nemen en wat wil je juist behouden? We kijken samen naar jouw balans in ontspanning- inspanning en rust, je slaapkwaliteit, beweging, emoties of blokkerende overtuigingen/gedachten, ongewenste gewoonten, voeding en stresstriggers.

Uitgaande van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel, maak ik gebruik van meditatie, mindfulness, de adem, reflectie en yoga. Je gaat leren deze energie- en krachtbronnen in te zetten. En niet te vergeten jouw zielskwaliteiten. Want zielskwaliteiten zeggen iets over wie jij werkelijk BENt. Want je BENt meer dan alleen je naam! Uit jouw zielskwaliteiten put je kracht in moeilijke en vreugdevolle tijden!

AHAM, ik BEN

Voor meer informatie over mijn coaching programma Adempauze “Balans in je leven” en mijn programma Life & Soul “zingeving en zielskwaliteiten” over de regie van je leven”, bel mij! 06-30072086,

Namasté, Lisette

*het burn out programma Adempauze is gebaseerd op de 10 gezondheidsregels volgens Linda Kavelin-Popov en 5 deugden strategieën van the Virtues Project. 

Laat een bericht achter