Wandel coaching

Wandel coaching
  • Je hebt een vraag over zingeving
  • Je loopt vast in je leven
  • Je ervaart weinig levensenergie en komt te weinig buiten
  • Je gezondheid lijdt onder rouw of verlies

De natuur is je spiegel

Wandel coaching is een fijne manier om je zingevingsvraag of hulpvraag te onderzoeken. De natuur geeft jouw coaching sessie een extra dimensie. Er zijn minder verwachtingen van jouzelf waardoor je meer uit je hoofd komt. Door het wandelen in het bos ontspant je brein, je krijgt meer contact met je lichaam en adem. Je wordt ontvankelijker voor jouw eigen creatieve oplossingen voor je vraagstukken. De natuur fungeert als spiegel voor het onderbewuste of je verlangens. De natuur spreekt jouw zelfhelend vermogen aan en verrast je iedere keer met nieuwe inzichten. In wandel coaching voel je direct dat je de regie over je leven terugpakt!

Wandelen zet jouw verlangen in beweging

Zo liep ik laatst met iemand door het bos en zagen daar een gigantische paddestoel op z’n kant.

“Zo voel ik mij”, zei mijn cliënt, “als een gevelde reus”. Als wandelend kwamen we bij een bord met de opdruk ‘rustgebied voor dieren’. “Dit is wat ik nodig heb! Mijn eigen rustgebied thuis!”. “Dàt is wat ik verlang”.

De kernwens werd meteen duidelijk. Een plek voor mijzelf. Dan gaan we werken aan jouw verlangen voor een rustgebied voor jouzelf. Hoe ziet jouw rustplek waar je je kunt terugtrekken er uit? Waar in je huis ga je deze plek creëren? Hoe ga jij je boodschap dat jij deze plek nodig hebt helder en overtuigend overbrengen? Welke deugden heb je nodig om jouw boodschap thuis te communiceren? Moed, vertrouwen, overtuigingskracht?

Een mindful walk voor zinbeleving

Heb jij een vraagstukken op het gebied van vitaliteit, zinbeleving, zingeving en wil je graag met mij op pad? Bel mij; dan gaan we samen de weg bewandelen!

rustplek voor de mens