Wie is Lisette?

Als kind vroeg ik mij af wat mijn bedoeling hier was op aarde. ‘Waarom ben ik hier?’. Ik had al jong een zuiver gevoel voor wat “wel en niet klopt” in het leven. Ik voelde dat in mijn hart en als een “gut feeling”. Na flink wat levenservaringen en een duwtje over de rand, besloot ik mijn baan als HR adviseur achter mij te laten. Het “klopte” niet meer voor mij. Ik wilde dingen doen waar ik ècht blij van word!

En blij word ik van bewegen en mensen in beweging krijgen zodat zij weer levensvreugde ervaren. Ik ging yoga en dans doceren. Daarnaast ontwikkelde ik Coaching met Zielskwaliteiten.

Zielskwaliteiten zijn onze kernkwaliteiten die richting geven aan ons leven. Zielskwaliteiten zijn ons innerlijk kompas. Als je leeft volgens je Zielskwaliteiten ervaar je moeiteloosheid, meer vreugde, vrijheid en lichtheid in je leven. Dàt gun ik jou ook!

Leven met jouw Zielskwaliteiten geeft energie!

Wat anderen zeggen over mij: “Mooi hoe jij anderen (voor)leeft hoe ze in beweging kunnen komen met die creërende vitale levensenergie en de dans van het leven kunnen omarmen”

In 2015 kwam ik in contact met Deugdenyoga en het Deugden project als onderdeel van The Virtues Project . Ik ontwikkelde Coaching met Zielskwaliteiten. De onderstaande 5 deugden-strategieën integreer ik in yoga, dans en coaching:

  1. Mensen en hun Zielskwaliteiten wèrkelijk zien, erkennen en waarderen
  2. Leermomenten (h)erkennen, zelfvertrouwen bevestigen door aandacht te schenken aan zielskwaliteiten die je kunt inzetten om situaties te verbeteren
  3. Duidelijke grenzen aangeven hoe je iets wél wilt, wat je wenst en verlangt
  4. Tijd nemen voor rust, ontspanning, reflectie, genieten én spelen: yoga en dans!
  5. Leren actief, oordeelloos en compassievol naar jezelf en anderen te luisteren

Vitaliteit gaat over met plezier leven

Zielskwaliteiten vormen het fundament

Naast mijn gezin zijn mijn passies: dansen, yoga, de NATUUR, wandelen, zwemmen, SUP, lekker en gezond eten!

Ik heb 30 jaar werkervaring als o.a. leidinggevende, marketingmanager, HR adviseur in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ik ben geschoold in HBO Facilitair Management en HBO+ Personeelsmanagement.

Mijn pad daarna: Chivo vitaliteitscoach ‘Mind over Body’, the Life Foundation Life&Soul coach, Wandelcoach, Docent Deugden Yoga, Docent Yin Yoga en mindfulness volgens de 5 elementenleer TCM, Docent YogaDanza, Docent Stoelyoga, Restorative Yoga van Veda Ela, Eindexamenyoga, Deugden Facilitator en begeleider Pace of Grace-Adempauze van het  www.virtues.project.com

Ik dank al mijn meesters, leraren en dierbaren op mijn levenspad voor hun wijze lessen en compassie. Leraren in de gedaante van personen, opleidingen, verliezen, ongelukken….het zijn er ontelbaar veel. Ik reis verder met nieuwe inzichten, wijsheid, begrip, vertrouwen en liefde. Ik dank de Akasha Kronieken die ik heb leren openen voor mijzelf en anderen om in hun authentieke kracht te komen en hun Zielskwaliteiten te ontdekken.

Ik leef naar mijn zielskwaliteiten:

creativiteit, vrijheid, oog voor schoonheid, vreugde, moed en bovenal: compassie en Liefde!

zielskwaliteiten lid van samenwerkende deugdenyogadocenten

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

stoelyoga