Concentratie!

Concentratie!

Valt het jou ook soms lastig je geestelijke energie vast te houden en je aandacht te richten? De deugd concentratie is dan ook een echte ontwikkeldeugd voor de meeste mensen. Ik oefen mijn concentratie door na mijn ochtendmeditatie een intentie voor de dag uit te spreken. Ik plant een zaadje door mijn aandacht bewust naar een activiteit te laten uitgaan die ik wil uitvoeren die dag. Anders heb ik met mijn 1001 plannen in de avond enkel teleurstelling als ik er geen van al heb gerealiseerd.

Met concentratie werk je plezieriger en sneller.

Je ondervindt een gevoel van opluchting en succes als je doel bereikt is,

Linda Kavelin-Popov

Ik vind nu eenmaal 1001 dingen leuk; ik wijt het maar aan mijn creativiteit, nieuwsgierigheid en enthousiasme! Een paar jaar geleden heb ik besloten om van de nood een deugd te maken. Ik vond dat ik moest kiezen uit een aantal activiteiten maar combineer nu deugden yoga met zielskwaliteiten coaching. De stam zijn de deugden; de zielskwaliteiten. En aan die krachtige deugdenstam hangen takken als: life&soul coaching, burn out programma Adempauze, deugdenworkshops, zielskwaliteiten meditaties,  deugdenyoga en het werken met essentiële oliën.

Dienstbaar zijn is datgene doen wat je vreugde schenkt en wat anderen vreugde geeft.

Dat valt niet in hokjes te vatten.

Mijn werk doe ik sindsdien met zoveel plezier en motivatie. Mijn creativiteit kan nu vrij stromen en mijn concentratie toegenomen!

Wil jij ook werken met deugden, ben je HSP-er, heb je een burn out of heb jij een zingevingsvraag? Bel mij dan voor een persoonlijk intakegesprek dan gaan we samen aan de slag!

De zielskwaliteitenkaart hierboven is alvast een voorproefje van mijn nieuwe creatieve project! Ik creëer momenteel 50 krachtige affirmatie kaarten, ondersteund door zielskwaliteiten, yoga asana’s en essentiële oliën om in je kracht te komen!

concentratie-HSP-zielskwaliteiten-blog
Inspiratie: deugden reflectiekaarten van Linda Kavelin-Popov. 

Laat een bericht achter