Akasha Kronieken Reading

Akasha Kronieken Reading
  • Waarom komt deze situatie (iedere keer weer..) op mijn pad?
  • Wat is de diepere betekenis ervan?
  • Hoe draagt dit bij aan mijn ontwikkeling en
  • Welke kwaliteiten van mijzelf mag ik in het zonnetje zetten?
  • Hoe kan ik meer Vreugde ervaren?
  • Wat is mijn Zielsbestemming?

Je hoeft niet ver te zoeken

Jouw antwoorden en richtingen op zielsniveau liggen opgeslagen in de Akasha Kronieken*. Als ik tijdens de Ziele/Akasha Reading voor jou je Kronieken lees, dien ik als een radio antenne. Ik stem af op de zender van het universele allesverbindende Akasha energieveld. Jij hoeft je alleen open te stellen en er ontstaat een dialoog tussen jouw levensvragen en dit energieveld.

Welke vragen kun je voorleggen in de Akasha Reading?

Je kunt iedere situatie voorleggen die je levensenergie stagneert, je verlangens blokkeert of je levensvreugde beperkt. Vragen die te maken hebben met je zoektocht, je werk, je relaties, je financiën, je gezondheid, je zielsbestemming.

Je krijgt verheldering op alles wat je zo bezig houdt in dit leven. Door de Ziele Reading begrijp je de diepere betekenis van al je ervaringen in dit leven (ook al waren ze niet altijd even leuk). Zo krijg je een ruimer zicht op de dans van je leven en jouw unieke Zielskwaliteiten.

Tijdens de reading voel je intense bemoediging en compassie vanuit het krachtige Akasha veld. Na een Akasha Reading voel je meer zelfacceptatie en weet je ‘wat je te doen staat’. Dat helpt je met vertrouwen en zelfliefde! Ik noem het de vonk van je sprankelende levensenergie! Een ziele reading is daarom ook helend!

Wat zijn Akasha Kronieken*?

De Akasha Kronieken worden ook wel de energetische bibliotheek van je ziel genoemd. In deze bieb liggen al je ervaringen en verlangens, je zielsbestemming en jouw zielskwaliteiten opgeslagen. Akasha betekent voor mij Licht, de Bron van al wat is.

….Wist je dat al jouw nieuwsgierige vragen de weg zijn naar de ontwikkeling van jouw Zielskwaliteiten?…..Het leren kennen en waarderen van je Zielskwaliteiten geeft je de mogelijkheid om je verlangen moeiteloos te gaan leven.

Leef je verlangen

zo ben je een Licht voor jezelf

en voor mensen om je heen

Wil jij ook een ziel reading ontvangen? Stuur mij dan een berichtje…of liever…bel mij!

De Akasha Reading is in de zomermaanden €75,00 per sessie incl. BTW, via Zoom of de telefoon. Na 1 september €85,00 via Zoom of live.

Heb een fijne dag, zonnegroetjes Lisette 06 30072086

Wat vonden anderen van de Reading:

“Ik vond het bijzonder en fijn om te merken dat er, ondanks dat we elkaar niet fysiek ontmoetten, er al een krachtig veld was neergezet door jou.
Dit gedurende de hele sessie.
Je nam me mee naar een veilige omgeving waarin ik me compleet open kon stellen voor al het moois wat jij mij had te brengen.

Je hebt me via de Akasha Kronieken mooie en helpende inzichten gegeven, waar ik nu nog steeds wat aan heb. Onderwerpen waar je niks van kon weten kwamen ter sprake in deze bijzondere Akasha reading door jou begeleid.
Ik ben enorm geholpen en heb je inmiddels ook aan anderen aanbevolen.

Jouw rust en wijsheid hielpen mij enorm om me helemaal over te geven en deel te nemen aan deze waardevolle reading”. L.N. te Amsterdam

Alles wat jij NU heelt voor jezelf,

heelt ook de mensen om je heen!