Voorbereiding Akasha Kronieken

Voorbereiding Akasha Kronieken

Lieve Lezer, Heel fijn dat ik voor jou de Akasha Reading mag doen. Hierbij wat uitleg over de Reading en hoe jij je kunt voorbereiden.

Wat zijn Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken worden ook wel het archief van de ziel genoemd. Hierin ligt alle informatie opgeslagen van jouw ziel: je bestemming, de diepere betekenis van al je ervaringen en de mogelijkheid tot verwezenlijking van wie je ten diepste bent. 

De Akasha Kronieken zijn een bron van wijsheid, liefde en compassie.

Het woord Akasha betekent voor mij: schijnend, lichtgevend en ruimte.

De ziel en jouw zielskwaliteiten 

De informatie vanuit de Akasha Kronieken gaat over je wezen, je zielskwaliteiten en over wie je ten diepste bent.

Het leren kennen van de diepere gronden van je ziel, de betekenissen van al jouw ervaringen en jouw unieke zielskwaliteiten geeft je de mogelijkheid je verlangen te leven. Hierin ligt de grootste vervulling voor jou als mens.

Zo ben je een licht; voor jezelf en de wereld!

De rijkdom van je zielskwaliteiten en je bestemming herken je en ontmoet je in de Akasha Kronieken.

Je eigen ziel is een bron van wijsheid en compassie; het openen van jouw Kronieken is een verrijkende ervaring om daarmee verbinding te maken.

Op dit niveau zijn er geen oordelen. De informatie is altijd bemoedigend, ondersteunend en liefdevol. Een reading is daarom ook vaak een heling.

Hoe “ziet” de Akasha Kronieken reading er uit?

Tijdens een reading open ik de Kronieken aan de hand van een uitgesproken tekst met jouw volledige (doop)namen. Ik ga dan met behulp van dat gebed ‘over’ van mijn eigen persoonlijke bewustzijn, naar een ruim universeel bewustzijn. Als jij vervolgens zo open mogelijk jouw situatie voorlegt en je 1e vraag stelt, komen er antwoorden en beelden en gevoelens via mij die ik voor jou beschrijf. Ik ben als het ware de radiozender die contact maakt met de frequenties van de Kronieken. 

De liefde en compassie die er vanuit de Kronieken voor jou is, kan voelbaar worden tijdens een reading middels (energetische) stroming, ontspanning en een gevoel van welbevinden. De ervaring van de ‘juistheid’ der dingen, dat je leven een kloppende dans is, heeft een helende werking op al je cellen.                                             

Je krijgt in ieder geval datgene van de Kronieken waar je op dit moment in je proces aan toe bent, wat dus voor nu behulpzaam is.

Vanuit de Kronieken komt nooit kritiek of een oordeel.

Ter afronding worden de Kronieken weer gesloten met een korte tekst. 

Hoe bereid jij je vragen voor?

Er is ruimte voor een vraag of situatie die jou nu bezig houdt en er is meestal ruimte voor 2 a 3 deelvragen over deze situatie.

Je kunt vragen stellen over alle aspecten van je leven:

* fysiek: over bepaalde klachten of lichamelijke sensaties

* emotioneel: over moeilijkheden op het gebied van relaties, familie, over (gebrek aan) zelfliefde of omgaan met gevoelens als verdriet, eenzaamheid of angst. Of over iets van jezelf waar je ‘kritiek’ op hebt.

* spiritueel: levensvragen op het gebied van motivatie, zingeving of omtrent jouw verlangen of bedrijf. Vragen over welke zielskwaliteiten je kunnen ondersteunen.

Je vragen hoeven geen problematische aanleiding te hebben hoor! Als je jezelf dieper wilt leren kennen of wilt weten wat de volgende stap is in jouw ontwikkelingsproces, kun je deze vragen ook stellen!

Er gelden een paar ‘spelregels’:

* je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene en hoe jij je zelf of diegene kunt helpen of er mee omgaan.

* laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan. Ook vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn; stel dus open vragen.

Laat je vraag gaan over wat je werkelijk na aan het hart ligt. Hoe preciezer en oprechter de vraag, hoe vervullender en bevredigender het antwoord zal zijn. Dus Waarom Wat, Waarmee, en Hoe vragen!

Schrijf je vragen op van tevoren en neem ze mee in de (Zoom) meeting. Het formuleren van je vraag/vragen, is belangrijk voorwerk. Oh ja, neem de reading op op je telefoon of schrijf mee.

Jouw naam?

Dan mag jij mij nog terugmailen met jouw volledige namen, dus je roepnaam en eventuele doopnamen en je achternaam.

Zonnegroetjes Lisette

Laat een bericht achter