Yoga danza voor meer energie in het voorjaar

Yoga danza voor meer energie in het voorjaar

De lever- en galblaasmeridiaan vertegenwoordigt het Hout element. Hout staat volgens de Chinese 5-elementenleer voor een nieuw begin; de Lente! Tijd van wedergeboorte, plotselinge groei en snelle uitbreiding. In deze yogadanza les boosten we de lever- en galblaasmeridiaan in yin en yang yogahoudingen, qi guong en bewegen op muziek. Natuurlijk sluiten we de les af in een liggende eindontspanning ondersteund door de essentiële olie sandalwood!        

Ik heb visie en energie om

nieuwe dingen aan te pakken!

Een evenwichtige levermeridiaan geeft visie in het leven en voldoende energie om nieuwe dingen aan te pakken. Is de levermeridiaan uit balans dan uit zich dat in frustratie, woede of somberte. Oogkwalen, hoofdpijn, artritis en problemen met gewrichten, pezen en banden kunnen duiden op een blokkade.

Een evenwichtige galblaasmeridiaan stelt je in staat keuzes op korte termijn te maken. Je bent flexibel. Stoornissen in de galblaasmeridiaan uiten zich in besluiteloosheid, bitterheid en ongeduld. Lichamelijke symptomen kunnen zijn: stijfheid aan de zijkant van het lichaam, galblaasproblemen, gebrek aan lichamelijke activiteit.

Je gaat je eigen krachtbronnen inzetten

voor meer energie!

Datum: woensdagen van 09.00 – 10.30 (nazit en persoonlijke vragen)

Bijdrage: losse les €15,00 incl. essentiële oliën, thee.
Aanmelding via de mail of bel Lisette 06-30072086

Lokatie: Sundance Dansstudio Hollandse Kade 38 Abcoude

 

Laat een bericht achter