Meer energie in de Lente 23 maart

Meer energie in de Lente 23 maart

De lever- en galblaasmeridiaan vertegenwoordigt het Hout element. Hout staat volgens de Chinese 5-elementenleer voor een nieuw begin: de Lente! Tijd van wedergeboorte, plotselinge groei en snelle uitbreiding. In deze playshop boosten we de lever- en galblaasmeridiaan in yin en yang yogahoudingen, ademflows, door stemgebruik en ander lichaamswerk. Je krijgt inzicht in hoe voeding je tijdens de lente kan ondersteunen. Natuurlijk sluiten we de les af in een liggende eindontspanning ondersteund door een passende essentiële olie!        

Ik heb visie en energie om

nieuwe dingen aan te pakken!

Een evenwichtige levermeridiaan geeft visie in het leven en voldoende energie om nieuwe dingen aan te pakken. Is de levermeridiaan uit balans dan uit zich dat in frustratie, woede of somberte. Oogkwalen, hoofdpijn, artritis en problemen met gewrichten, pezen en banden kunnen duiden op een blokkade.

Een evenwichtige galblaasmeridiaan stelt je in staat keuzes op korte termijn te maken. Je bent flexibel. Stoornissen in de galblaasmeridiaan uiten zich in besluiteloosheid, bitterheid en ongeduld. Lichamelijke symptomen kunnen zijn: stijfheid aan de zijkant van het lichaam, galblaasproblemen, gebrek aan lichamelijke activiteit.

Je gaat je eigen krachtbronnen inzetten

voor meer energie!

Datum: zaterdag 23 maart van 11.30 tot 13.30 (inclusief nazit en persoonlijke vragen)

Bijdrage: € 25,00 incl. essentiële oliën, thee en lekkers, ook trekken we een deugdenkaart!
Maximaal 12 deelnemers. Aanmelding via de mail of bel Lisette 06-30072086

Lokatie: Yoga in Abcoude Hollandse Kade 3

Overige data “meer energie met de 5 elementen”:

Meer energie in de Zomer: Vuur, hart- dunnedarm meridiaan, 22 juni 2019
Meer energie in de Nazomer: Aarde, milt-maag meridiaan, 7 september 2019

Laat een bericht achter