Meer energie in de Lente 23 maart

Meer energie in de Lente 23 maart

Hout, volgens de Chinese 5-elementenleer, vertegenwoordigt een nieuw begin: de Lente! Tijd van wedergeboorte, plotselinge groei en snelle uitbreiding. De lever- en galblaasmeridiaan vertegenwoordigt het Hout element. Een evenwichtige levermeridiaan geeft visie in het leven en voldoende energie om nieuwe dingen aan te pakken. Is de levermeridiaan uit balans dan uit zich dat in frustratie, woede of somberte. Oogkwalen, hoofdpijn, artritis en problemen met gewrichten, pezen en banden kunnen duiden op een storing.

Een evenwichtige galblaasmeridiaan stelt je in staat keuzes op korte termijn te maken. Je bent flexibel. Stoornissen in de galblaasmeridiaan uiten zich in besluiteloosheid, bitterheid en ongeduld. Lichamelijke symptomen kunnen zijn galstenen en galblaasproblemen, gebrek aan lichamelijke activiteit en wendbaarheid. Stijfheid aan de zijkant van het lichaam.

In deze workshop ga jij je eigen krachtbronnen inzetten voor meer energie!

We boosten de lever- en galblaasmeridiaan in yoga houdingen, ademflow, door stemgebruik en ander lichaamswerk. Je krijgt inzicht in hoe voeding je tijdens de lente kan ondersteunen. Natuurlijk sluiten we de les af in een liggende eindontspanning ondersteund door een passende essentiële olie!        

Datum: zaterdag 23 maart van 11.30 tot 13.30 (inclusief nazit en persoonlijke vragen)

Bijdrage: € 25,00 incl. essentiële oliën, thee en lekkers, ook trekken we een deugdenkaart!
Maximaal 12 deelnemers. Aanmelding www.zielskwaliteiten.nl bij Lisette 06-30072086

Yoga in Abcoude Hollandse Kade 3

Overige data 5 elementeleer:

Zomer: Vuur, hart- dunnedarm meridiaan 22 juni 2019
Nazomer: Aarde, milt-maag meridiaan 7 september 2019

Laat een bericht achter