Abundance Challenge

Abundance Challenge

Hoi, Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Ik heb het niet zo op challenges. Maar deze 21 dagen challenge voor meer Abundance in je leven is super krachtig. Het heeft mij al zo veel inzichten gebracht. Over focus, discipline, vertrouwen. Meer verklap ik niet. Ik ben als reisleidster van deze challenge met een groep van 12 moedige vrouwen op pad. We zijn samen op reis. Ieder in zijn eigen proces, met een eigen verlangen, een eigen koffer van ervaringen, een eigen reisdoel. Het is mijn eerste ervaring als reisleidster met deze nieuwe reisorganisatie en met een reisplan wat zich dag tot dag ontvouwt…Het is bovendien een reis waarvan ook ik nu ook nog niet de eindbestemming weet. Wow, zin in!

I travel a Lifetime….

Wil je ook meedoen met de 21 dagen Abundance challenge? App of mail mij voor meer info dan gaan we op reis!

Laat een bericht achter