Workshop Power of YOUR heart 27 november!

Workshop Power of YOUR heart 27 november!

Laat je hart je gids zijn! In deze workshop verbind ik door middel van deugdenyoga, meditatie en uitdagende contemplaties alle wijsheden van ons hart. Ons wijze, intelligente hart. Ons hart dat, als je er maar naar luistert, ons de enige juiste weg wijst. Ons hart wat bestaat uit liefde!
Om in contact te komen met ons hart en onze liefde doen we ook hartcoherentie oefeningen, heartfulness meditaties, hartopeners en beschouwen we met onze zintuigen, ons hart en gevoel.
Je onderzoekt: wat doet dit met mij? hoe raakt het mij? welke reacties roept het op? Het gaat daarbij om de directe ervaring met het onderwerp en natuurlijk kunnen we ook lekker ons hart even luchten! Want we doen het in liefde voor ons zelf! En van daaruit liefde naar de ander.

We ronden de workshop af met het maken van een creatieve hartmandala. Natuurlijk hartverwarmend feel good food en drankjes.

Lokatie: Studio Leef Yoga, Derde Oosterparkstraat 86, 1091 KB Amsterdam

Minimaal aantal deelnemers 4; maximaal 12 deelnemers
Aanmelden kan onderaan via de website.
Jouw investering in deze kennismakings workshop is 30,00 vooraf te betalen in verband met jouw commitment naar jezelf en de andere deelnemers! Kijk op de contactpagina voor de algemene voorwaarden.
Doe je mee?
Hartelijke groet,
Lisette van Offeren

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Laat een bericht achter