Workshop yoga en intuitief schilderen 20 november

Workshop yoga en intuitief schilderen 20 november

Wordt het niet eens tijd voor een gezellige middag met een vriend of vriendin of zomaar een verwenmiddag helemaal voor jezelf? Kom naar ons hartverwarmende herfst/midwinterevent in Atelier GN9!

Deugdenyoga en intuitief schilderen; een ontdekkingsreis op zoek naar je gevoel en authentieke kracht en dit uitdrukken in een schilderij. Boerderij en Atelier GN9 zijn prachtig gelegen aan het Gein!

Kunstenares Ellen Meijer en deugdenyogadocent/lifecoach Lisette van Offeren, organiseren een thema in teken van “De kracht van Dankbaarheid”. Waar ben jij dankbaar voor? Hoe kun jij de herfstkleuren en de natuur jou laten inspireren of denk je al aan de koele kleuren van de winter? Hoe voelt het om jouw ultieme herfst of winterdroom vorm te geven? Wat maakt het dat jij in dankbaarheid jouw natuur kunt ervaren? Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat als je dagelijks memoreert waar je dankbaar voor bent, je meer vreugde gaat ervaren. Meer dankbaarheid voor de kleine dingen van het leven. Want de ogenschijnlijk “kleine” dingen daar gaat het in het leven om!

Lisette brengt jou met haar creatieve en inspirerende yogavorm van je hoofd naar je hart. Zij doet dat door middel van meditaties, yoga oefeningen, de deugd dankbaarheid en zelfgeschreven eindontspanning. Ellen daagt je uit om tijdens het schilderen vanuit je hart en jouw authenticiteit te blijven werken. Ze kan je andere werkvormen aanreiken en laat jouw zielskwaliteiten puur op doek tot leven komen. Zij doet dat liefdevol, professioneel en haalt de kunstenaar in jou naar boven. Ook al dacht je van tevoren “ik kan niet schilderen”; wedden dat jij net als onze vorige deelnemers met jouw authentieke masterpiece dankbaar en tevreden naar huis gaat?

We starten om 13.00 uur met yogithee of koffie. Daarna doen yoga, meditatie en ontspanning en hebben dan tot 17.00 uur de tijd voor ons intuïtief schilderwerk! We werken op Canvas en als er tijd over is kun je nog lekker tekeer op groot formaat karton.

Onze investering om er voor jou een geweldige verwenmiddag van te maken: Een heerlijk ontvangst met koffie/thee en zelfgebakken kruidkoek, 2 ervaren docenten voor yoga en schilderen,feelgood food en sapjes tijdens schilderen, een prachtig atelier op een unieke locatie, alle yoga en schildermaterialen, zoals het canvas, etc.!

Jouw investering is €55,00 en tijd en ruimte voor je eigen ontspanning.

Bij inschrijving ontvang je de betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden. Het event gaat door bij minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. Voor informatie kun je bellen met Lisette 06-30072086 of Ellen Meijer: 06-48337415. Aanmelden kan onder aan deze pagina.

Atelier GN9, Gein Noord 9 Abcoude http://www.ellenmeijer-kunst.nl/

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Laat een bericht achter