Ik schilder mijn leven in de kleuren van mijn verbeeldingskracht

Ik schilder mijn leven in de kleuren van mijn verbeeldingskracht

Een lange titel voor: “wat ik werkelijk verlang, creëer ik zelf”. Makkelijker gezegd dan gedaan, he? Facebook staat vol met veelbelovende verhalen over je wens het universum toevertrouwen en dat het dan goed komt enzo. Ik ben nogal een nuchtere stier (astrologisch gezien dan) en bij mij werkt het als volgt: ‘eerst zien en dan geloven’. Maar ik had een vurige wens, een brandend verlangen en ben mijn droom voor me gaan zien en geloof het nu. Mijn droom om yoga docent en coach in Abcoude te worden is werkelijkheid geworden. En natuurlijk gaat daar een lange reis aan vooraf. Een helende reis noem ik het maar. Een reis waarin je de rotsblokken van je pad af duwt, hoge bergen voor beklimt, je angstig aan een wankel bruggetje vastklampt. Maar als je groots durft te dromen, zonder beperkingen, helemaal zoals jij wenst dan krijgt je droom contouren; krijgt je droom kleuren en doe eens gek: misschien wel geur! Om bij jouw verlangen of je droom te komen mag je tijd nemen. Tijd om stil te zijn; inspiratie op te doen, je hart te horen. Want dat hart, neem het maar van mij aan, dat weet het eigenlijk precies. Jouw hart weet precies wat jij wilt. Maar ja, als je doordendert, geen tijd neemt om je droom te visualiseren, aan papier toe te vertrouwen in geuren en kleuren, of voor mijn part een moodboard te maken. Tja, dan blijft het een lucide luchtkasteel (lekkere alliteratie..) en krijgt het nooit jouw eigen kleuren. Dus droom je stoutste droom, leef en geef met heel je hart, doe het met passie en vooral leef met plezier!

Creativiteit is de kracht van de verbeelding

Wil jij ook je droom leven maar weet je niet hoe? Bel of mail mij en dan gaan we door middel van een geleide meditatie naar jouw wens, jouw verlangen. En kun jij een begin maken aan de uitvoering van jouw droom!

yoga meditatie en intuitief schilderen nog 1 plek vrij!

inspiratie: deugdenkaarten creativiteit en passie

Laat een bericht achter