Zielskwaliteiten kom in je kracht!

Zielskwaliteiten kom in je kracht!

Kracht, de deugd van de week, is een mooie deugd om op te reflecteren. Zoals je al leest gaat het ook om zachtmoedigheid en geduld. Twee schone zaken! Met in je kracht komen bedoel ik dan ook op een authentieke zachte manier, vanuit je eigen zielskwaliteiten, jeZELF kunnen zijn.

Alles stroomt als je in je kracht staat!

Wil jij ook in je authentieke kracht komen? Ontdekken wat jouw zielskwaliteiten zijn? Je innerlijk kompas waar je altijd op kunt varen? In goede en minder goede tijden? Boek dan eens een life&soul gesprek waarin we door middel van o.a. meditatie, voelen, de psychologie van de 7 chakra’s, de deugdenkaarten, de reis naar “binnen” gaan maken. Naar wie jij in wezen BENt.

Stilte is een bron van kracht, de parel van wijsheid en inzicht, een sleutel tot jeZELF…

Zielskwaliteiten zijn jouw kernkwaliteiten; je gift. Zielskwaliteiten of kernkwaliteiten zijn anders dan competenties. Een meetlat waar je soms langs wordt gelegd. Zielskwaliteiten liggen ten grondslag aan de talenten die jij in de loop van je leven hebt ontwikkeld of nog gaat ontwikkelen. Uitdrukking geven aan jouw zielskwaliteiten geeft voldoening, meer levensvreugde en een krachtige energie!

In een life&soul coaching traject maak je gebruik van de deugden reflectiekaarten. Je kunt ze hier alvast bestellen.

Laat een bericht achter