Chakra Dance

Chakra Dance

Dans en chakra’s. De verbinding van je hoofd, je buik en je hart. Op blote voeten, voelen, ervaren, jouw energie laten stromen! Een heerlijke danservaring om te aarden, te verlangen en je sensualiteit te voelen, te durven manifesteren, te verbinden in liefde, te openen en creativiteit te uiten, naar je intuïtie en gevoel te gaan.

Gewoon lekker dansen met ogen open of ogen dicht; wat jij wilt! En als we aankomen bij het 7e Chakra, het kruinchakra, eindig je in een heerlijke begeleidde eindontspanning (ogen dicht …..) Voel de verbinding met alles wat er is en geniet.

Wil je deze vorm van vloeiende dans expressie meemaken? Dans dan met ons mee.

Dans met passie!

Ik zorg voor een veilige, comfortabele setting waarin iedereen wordt gerespecteerd en zich gehoord en gezien voelt.

Kleding: dansbaar, we dansen op blote voeten.

Voor meer info klik op deze pagina

1 Reactie

  • Vera van Dongen
    14 januari 2017 13:07

    Goedemiddag ik heb veel interesse in de chakradance .Ik zou het heel graag zelf een keer willen ervaren. Ik ben momenteel een bedrijfje aan het opzetten. Dit zal bestaan uit workshops op het gebied van bewustwoording van lichaam en geest en dans-en muziekavonden. Ik kom zelf uit Amstelveen,maar wil dit in Amsterdam gaan uitvoeren. Ik kom graag kennis maken op 12-2-17. Graag ontvang ik de nodige informatie via mijn email. Vriendelijke groet V. van Dongen

Laat een bericht achter