Workshop Chakra Dance

Workshop Chakra Dance

Dans, yoga, chakra’s. De verbinding van je hoofd met je hart. Of beter nog: door dans even uit je hoofd naar je hart gaan! Op blote voeten, voelen, ervaren, jouw energie laten stromen! Chakra dance: verbinden. De ultieme combinatie om te aarden, te verlangen en je sensualiteit te voelen, te durven manifesteren, te verbinden in liefde, te openen en creativiteit te uiten, naar je intuïtie en gevoel te gaan. Gewoon lekker dansen met ogen open of ogen dicht; wat jij wilt! En als we aankomen bij het 7e Chakra, het kruinchakra, eindig je in een heerlijke begeleidde eindontspanning (ogen dicht …..) Genieten op zondagmiddag!

Wil je deze vorm van vloeiende dans en yoga expressie meemaken meld je dan aan via het contactformulier.

Dans met passie!

Ik zorg voor een veilige, comfortabele setting waarin iedereen wordt gerespecteerd en zich gehoord en gezien voelt.
Jouw investering in deze workshop €20,00 inclusief yogathee, sapjes, homemade hapjes EN feelgood memory gift. Geschikt voor alle leeftijden! Mannen en vrouwen!

Datum 12 februari 2017, van 15.00-17.00 uur, Sundance Studio Hollandse Kade 28, Abcoude

Kleding: dansbaar, comfortabele broek,yogakleding niet verplicht, we dansen op blote voeten.

1 Reactie

  • Vera van Dongen
    14 januari 2017 13:07

    Goedemiddag ik heb veel interesse in de chakradance .Ik zou het heel graag zelf een keer willen ervaren. Ik ben momenteel een bedrijfje aan het opzetten. Dit zal bestaan uit workshops op het gebied van bewustwoording van lichaam en geest en dans-en muziekavonden. Ik kom zelf uit Amstelveen,maar wil dit in Amsterdam gaan uitvoeren. Ik kom graag kennis maken op 12-2-17. Graag ontvang ik de nodige informatie via mijn email. Vriendelijke groet V. van Dongen

Laat een bericht achter