Blog: Wat zegt jouw hart?

Blog: Wat zegt jouw hart?

Luister jij eigenlijk wel? Naar je eigen hart? Neem jij echt de tijd om te luisteren? Naar de stem van jouw hart? Of draaf jij door. Trots 10 ballen tegelijk in de lucht houden. Ik was een tijd geleden ook niet zo aardig tegen mijn hart. Mijn hoofd zei toen ” Ik stop er mee, als jij niet eens wil luisteren naar jouw eigen hart, dan moet je maar voelen”. Nou dat heb ik heb geweten! Mijn hoofd was meedogenloos. Het vertikte het nog langer. Mijn hart, mijn lieve trouwe hart, tikte gewoon door. Onregelmatig, overslaand, te snel, te traag, dat wel. Maar het liet mij niet in de steek. Lieve, lieve hart; hierbij beloof ik je: “ik laat jou nooit, nooit maar dan ook nooit meer zo in de steek!” Ik ben dankbaar voor jouw trouwe vriendschap en wijsheid. Ik zal het niet meer misbruiken. Zeg, lief hartje….wat wilde jij mij vandaag eigenlijk vertellen?

Laat een bericht achter