Blog: De helende reis

Blog: De helende reis

Hoofdstuk 3 (of liever Lijfstuk…) van de helende reis zit er op! Helende reis staat voor transformatie naar je authentieke zelf. Mijn reis begon enige tijd geleden. Er kwam een grote hobbel op mijn levenspad in de vorm van burnout en depressie. Zoals de Tibetanen zeggen: “eindelijk was ik klaar voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling”. Mijn reis begon met de ontmoeting met deugden yoga en de juiste yogadocent. Het kwam precies op het moment dat ik zocht naar méér. En dat méér was leren voelen en ademen en in verbinding komen. De deugden brachten bewustwording van mijn eigen zielskwaliteiten. In hoofdstuk 2 van mijn helende reis ging ik nog een stapje verder. Ik ging op yoga retreat waar ik aan het begin nog riep “wat is in hemelsnaam de zin van mijn bestaan, waartoe ben ik op aarde?”. Tijdens de stiltedag hoorde ik eindelijk mijn innerlijke stem, de roep van mijn hart en vanaf toen bewandelde ik de weg van mijn ziel. Met het vinden van mijn zielsbestemming, verdween ook langzaam de depressie. Ook hoofdstuk 3 zit er op! Ik heb gisteren de fantastische opleiding tot deugdenyoga docent afgerond. Vanuit mijn verlangen en mijn zielskwaliteiten heb ik vol toewijding naar mijzelf en de deugdenyoga dit deel van mijn levenspad gelopen. Ik ben dedicated om ook jou weer in je kracht te laten zijn!!

Een levenlang leren…..

hoofdstuk 4 vanuit Pego, Spanje

Laat een bericht achter