Intuitief schilderen

Wil jij ook heerlijk in de buitenlucht yoga doen, mediteren en schilderen? Dan is intuïtief schilderen echt iets voor jou! Op 24 juni gaan we in de ochtend door middel van geleide meditatie en yoga helemaal naar ons diepste verlangen. We maken een innerlijke reis naar jouw zielskwaliteiten om daarna onbevangen te gaan schilderen. Zonder schroom, of je nu wel of niet een schilder bent; jij zult versteld staan van jouw creativiteit! En dat alles nog geen 20 minuten van Amsterdam in een ongerept weiland in de Horn bij Abcoude.

Het ontvangst is om 09.00 uur met koffie, thee en handgemaakte bonbon. Wij verzorgen sapjes, gezonde hapjes, een uur yoga en meditatie en alle materialen voor het schilderen. Je kunt schilderen op hout van B’artwood of je neemt een eigen canvasdoek mee van 40×40 of 40×60 cm.

Uiteraard begeleid ik dit hele mooie proces op mijn zorgzame, liefdevolle wijze, met her en der een likje humor en een streekje aanwijzing. Prijs 35,00 per persoon.

Aanmelden kan via intuitief schilderen event op facebook of via info@zielskwaliteiten.nl of laat hier een berichtje achter.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


 

 

Laat een bericht achter