Volle maan en vuur meditatie 26 augustus

Volle maan en vuur meditatie 26 augustus

Maan van het HEMELVUUR 26 augustus 2018 staat voor WIJSHEID en INZICHT
Een tijd om te overdenken wat je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau hebt verkregen deze zomer. Vanavond gaan we naar de wijsheid van ons hart en mediteren om meer inzichten te verkrijgen.

We doen dat door helende visualisaties, het zingen van mantra’s, contemplatie, voelen en ervaren. We laten ons voeden door onze zielskwaliteiten en de energie van de volle maan. Bij helder weer sluiten we af met een ritueel rondom een flink vuur aan het water.

Doe je mee met deze maan circel?
Stuur mij dan een mail info@zielskwaliteiten.nl

Bij mooi weer zijn wij de hele avond buiten, dus kleed je warm aan (ook lekker warme schoenen) neem zelf een dekentje mee….(en als het mooi weer is badkleding en handdoek…als je durft!).

De workshop is op basis van donatie (Dana) en is incl. Yogi tea, sapjes en lekkers.

Zondagavond 26 augustus, ontvangst tussen 19.30 – 19.45 uur. We starten echt om 20.00 uur; maan en sterren kijken tot 22.30 uur

Mijn keuze om voor deze avond voor donatie basis te kiezen is geïnspireerd door het Boeddhistisch gebruik van Dana dat staat voor: Vrijgevigheid, vriendelijkheid, openheid. Dana doet een appèl op je eigen verantwoordelijkheid en redelijkheid. Het eenvoudig uitgangspunt is: je weet wat redelijk is en van daaruit doe je wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Wat je doet, doe je graag en van harte, net zoals ik mijn kennis en zielskwaliteiten met jou wil delen en dat graag en met hart en ziel doe. Dana is een gift, geschonken vanuit je hart, in overeenstemming met jouw mogelijkheden en omstandigheden.

De workshop gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Maximaal 11 deelnemers. 

Adres: Ruige Hof t.o. de Golfbaan Hoge Dijk Abcoude. Tussen Amsterdam ZO en Abcoude. Kom met de fiets! Of: auto parkeren aan de overkant van Ruige Hof bij golfbaan/restaurant de Houten Vier Hoge Dijk, 1 euro.

Inzicht-volle-maan-zielskwaliteiten
Inzicht-volle-maan-zielskwaliteiten

Laat een bericht achter