Volle maan Bestemming 17 juni

Volle maan Bestemming 17 juni

Maan van Bestemming, ook wel Plantmaan genoemd, is de maan van de maand met de kortste nacht! In deze maand is het licht maximaal en zijn de nachten kort. De maan wordt plantmaan genoemd omdat planten in deze periode nog kunnen worden verplaatst. Deze maan heeft dus te maken met je bestemming.

I travel a life time….

Bij deze maan hebben je wensen en dromen wellicht meer kunnen rijpen en een plekje in je hart gekregen. Voel maar over jouw ontwikkeling de afgelopen tijd. Was het een roller coaster? Bij mij wel! De maan daagde mij uit nog meer gerichte keuzes te maken. Keuzes die voor mijn vitaliteit goed zijn. Want vitaliteit is meer dan voeding en bewegen. Vitaliteit is meer uit je leven halen. We leven toch om plezier te hebben? De maan daagt je daarom uit om nog meer naar je gevoel te gaan. Waar word jij blij van in jouw leven? Waar wil je nog meer van?

Het juweel in de lotus ben jij!

Vaak zoeken we datgene wat zo nodig hebben of verlangen, buiten onszelf. Ik ken dat ook hoor; ik heb heel wat gespendeerd aan opleidingen, boeken, retreats, workshops, healings, readings en ga zo nog maar even door. Maar jouw beloofde land….de juweel in de lotus…..dat ben jij! Alles zit al in jou! Wil jij op zoek naar die fijne bestemming? De liefde, de vrijheid, de vreugde, de kalmte?

Doe dan mee tijdens de volle maan en vuursessie op zondagavond 16 juni. We gaan deze avond op zoek naar “wat is jouw verhaal en wat is je bestemming”. Wat is jouw juweel in de lotus?

The only way out is the way in….

We doen helende meditaties, hartopeners, we zingen en dansen en delen onze verhalen. We laten de de energie van de volle maan voor ons werken. We sluiten af met een ritueel rondom een flink vuur aan het water (en een duik) Doe je mee? Stuur mij dan een mail info@zielskwaliteiten.nl of plaats een opmerking hieronder. De opmerking belandt dan in de inbox.

Neem zelf een dekentje mee.
Jouw bijdrage voor de workshop incl. huur lokatie, haardhout, Yogi tea, sapjes en lekkers, bedraagt €25,00
De workshop gaat door bij minimaal 7 aanmeldingen. Maximaal 11 deelnemers.

Ontvangst 19.30- 20.00 uur, eindtijd 23.00 uur, moon gazing tot ……….de vallende sterren. De volle maan is pas de 17e juni om 10:31 uur vol daarom gaan wij al lekker een avondje eerder staren naar de hemel. De maan staat dan 390.840 km van ons af!

Adres Ruige Hof t.o. de Golfbaan Hoge Dijk Abcoude. Tussen Amsterdam ZO en Abcoude. Kom met de fiets!
Of: auto parkeren aan de overkant van Ruige Hof bij golfbaan/restaurant de Houten Vier Hoge Dijk, 1 euro.

Vul hieronder je gegevens in als je wilt meedoen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Laat een bericht achter