Effortless ondernemen        4-daagse training

Effortless ondernemen 4-daagse training

Wil jij ook met meer energie en vreugde ondernemen? Heb je het gevoel dat je moet trekken en sleuren? Dat is niet nodig! Als jij vanuit je hart en zielskwaliteiten werkt EN het onverstoorbare pad van je ziel volgt, geeft het ondernemen je energie in plaats van dat het je energie kost. Dan ga je ervaren wat effortless werken is. Moeiteloos, als vanzelf!

In een kleine groep gaan wij op ontdekkingstocht naar jouw zielskwaliteiten en jouw èchte drijfveer. We pellen de ui laag voor laag af tot je op jouw zuivere intentie uitkomt. In een kleine groep gelijkgestemden kunnen we van elkaar leren en elkaar up-liften!

En die is wellicht anders dan je had verwacht!

Ik heb in mijn onderneming deze hele reis meegemaakt. Eerder had ik al een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt naar mijn eigen zielskwaliteiten en missie in dit leven. Ik dacht te weten wat de drijfveer achter mijn soul purpose was. De èchte drijfveer bleek een heel andere te zijn! Ik ga deze met jou delen op de 1e bijeenkomst van deze 4-daagse training! Doe je mee? Bel mij voor een intakegesprek.

Deze training is voor startende ondernemers en voor ondernemers die moeiteloos willen leven en werken! Als je HSP bent en/of Nieuwe Tijds Kind dan is deze training echt iets voor jou! De training wordt in de lichte ruimte gegeven van LeefYoga in Amsterdam en start donderdag 16 mei. Data: 16 mei, 23 mei, 6 juni, 13 juni van 11.00-15.00 uur. Maximaal aantal deelnemers 4-6. Jouw investering in een vreugdevol en energierijk werkend leven is €500,00 exclusief BTW, inclusief intakegesprek, huiswerkopdrachten, mp-3 yoga nidra, 1 skype sessie, lunch, koffie en thee.

Laat een bericht achter