MASTERCLASS Soulmarketing met Zielskwaliteiten 28 juni

MASTERCLASS Soulmarketing met Zielskwaliteiten 28 juni

Krijg jij voldoende klanten die bij jou passen? Is jouw onderneming een weerspiegeling van jezelf? Rollen de woorden als vanzelf uit je mond als je over jouw business praat? In deze Masterclass Soul Marketing vanuit je Zielskwaliteiten gaan Chris en ik jou leren hoe je dit kunt realiseren.

We gaan diepzielduiken!

Chris den Daas (1961) is 30 jaar ondernemer, marketingexpert, meditatiecoach en is auteur van de succesvolle bestseller Marketing Zonder Personeel. Hij geeft je een introductie in de Persoonlijke Mix; de elementen die jou als mens en ondernemer typeren: Karakter, Talent, Passie, Netwerk, Levenssituatie en Vermogen om Omzet te genereren. Je leert hoe je ze in samenhang kunt hanteren. “Ik wil je graag leren hoe je jezelf in de volle breedte kunt zien en hoe je expressie kunt geven aan wie jij werkelijk bent. Met behulp van alle moderne hulmiddelen die je daartoe ter beschikking staan.”

We gaan rock-bottom!

Ik, Lisette, ga met jou verder diepzielduiken naar het hart en de ziel van jouw onderneming. Ik wil weten “What’s your story? Wat is jouw diepste verlangen… Wat is jouw werkelijke drijfveer en hoe kun je jouw unieke zielskwaliteiten inzetten zodat jij nòg meer expressie kunt geven aan een succesvolle business.

Chris Den Daas en Lisette hebben hun handen ineen geslagen om deze unieke Masterclass te realiseren! Kom het zelf ervaren op vrijdag 28 juni, 13:00 – 16:00 uur op een geweldige locatie in de Haagse duinen, Golfbaan Ockenburgh Na afloop is er een netwerkborrel om elkaar (nog) beter te leren kennen.

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is €98,00 (exclusief 21% BTW). Voel jij een YES vul dan het contactformulier in! Wij sturen je de betalingsgegevens en verdere info. Jouw deelname is definitief na je betaling ( in verband met het aantal beschikbare plaatsen).

Fout: Contact formulier niet gevonden.

zielskwaliteiten flow pitch yoga

picture Netwerk de Ronde Venen

Laat een bericht achter