Love Letter…..

Love Letter…..

Liefdesbrieven….lang geleden dat ik er een heb ontvangen…. Maar gisteren kreeg ik een prachtige liefdesbrief. Ik heb er een jaar op moeten wachten….Met bibberende vingers maakte ik de brief open. Mijn hart sloeg over, ik kreeg kippenvel; wat een prachtige, liefdevolle woorden. Recht uit haar hart. Wat een compassie sprak er uit die brief. De brief was heimelijk een jaar bewaard gebleven. Had er gelegen om te rijpen, om uiteindelijk dan toch verstuurd te worden. Ik kreeg de brief na een jaar hunkerend en smachtend wachten dan eindelijk persoonlijk uit handen van mijn lieve medestudent. Zij had er 52 zorgzame weken op gepast zodat de brief niet verloren zou gaan. Niet door mij verscheurd zou worden, niet tot as zou verworden….

A love letter is pure compassion

Het was de ultieme liefdesbrief. Een meer authentieke, gepassioneerde, hoopvolle brief bestaat er niet. De Love letter aan jezelf. Want jijzelf bent jouw liefdevolle minnaar. Jijzelf bent jouw gepassioneerde adviseur. Jijzelf bent je liefdevolle, alwetende coach. Jijzelf, maar dan ook echt JIJ alleen kan deze liefdevolle zinnen schrijven. Zinnen die je hart raken. Zinnen die je kippevel bezorgen. Zinvolle zinnen, bemoedigende woorden, jouw zieleroerselen. Zieleroerselen die waarheid bleken te zijn. Precies een jaar geleden schreef ik als opdracht tijdens mijn yoga docentenopleiding deze brief aan mijzelf. De brief was toen hoopgevend, geruststellend, bemoedigend. De brief was zorgzaam, verwondering uitsprekend over wat ik allemaal bereikt zou hebben over 1 jaar. De brief stemde mij toen al bij voorbaat blij en gelukkig. maar ook een beetje huiverig.

A love letter to yourself is pure selfcompassion

Zou ik, ik die toen net een jaar uit dat diepe dal geklommen was, over 1 jaar al zo ver kunnen zijn in mijn lichamelijke, geestelijke maar vooral ook creatieve herstel? Deze Love Letter aan mijzelf…ik heb er een jaar op gewacht…over gefantaseerd over wat ik mijzelf ook alweer had toegewenst. Toen ik gisteren dan eindelijk de brief mocht ontvangen, toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar. I AM ENOUGH. Ik ben goed zoals ik ben. Dat wist ik een jaar geleden al. Met al mijn zielskwaliteiten, met mijn passies, mijn verlangens, mijn mooie bedrijf. Ik ben nu precies daar waar ik in mijn creatieve proces mag zijn. En ik weet, en ik wist dat stiekem al; ikzelf ben mijn eigen liefdevolle coach. Ik ben mijn eigen beste raadgever. Het leven zelf is mijn wijste leerschool. Ik alleen kan mijzelf koesteren als een kostbaar juweel. Niemand anders doet het voor je; je moet het zelf doen. En natuurlijk, natuurlijk heb je in een wat minder moment in je leven soms een liefdevolle coach nodig, die je de ogen opent voor je eigen zielskwaliteiten. Die jou laat beseffen: het is er allemaal al….

I AM ENOUGH

Wil jij ook zo’n liefdevolle coach? Iemand die jouw zelfhelend vermogen aanspoort? Jouw zielskwaliteiten laat (her) ontdekken? Jou in je authentieke kracht zet? Ik ben die lifecoach! Bel mij voor een intakegesprek. De zelfcompassie oefening “love letter to yourself” maakt deel uit van mijn coachingstraject. Want alles in jou is er al. We gaan het alleen nog samen opgraven!

With love, Lisette

Laat een bericht achter