Burn-out programma Adempauze

Je voelt je lichamelijk en emotioneel uitgeput en wilt meer energie en vreugde in je leven. Als ervaringsdeskundige en zielskwaliteiten coach kan ik jou dit zelfrealisatie programma aanreiken als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’ (ook bij burn-out). In dit zelfrealisatie programma vol levensvreugde Adempauze ‘meer balans en energie in je leven’  leer je stapje voor stapje:

je leven te zuiveren

vaart te minderen

in het heden te leven én

met jouw eigen zielskwaliteiten

een energiek en vreugdevol leven te leven!

In dit programma ga jij onder andere het volgende ervaren:

Eerste fase ‘aanvaarden en omarmen’:

  • meer energie, door het toepassen van de basis-gezondheidsregels
  • je ontdekt jouw gezonde dagprogramma om energie te gaan opbouwen of vast te houden
  • je gaat leren aanvaarden dat je burn-out de start is van jouw helende reis
  • hoe zachte herstellende yoga en mindfulness jouw lichaam, geest en ziel in balans brengt; je gaat vanuit je hoofd naar je hart en in je lijfburnout-yoga-adempauze-abcoude
  • je gaat ontdekken waar je belemmerende overtuigingen vandaan komen; door te gaan zien wat je van huis uit hebt mee gekregen over wat “hoort en moet”
  • je gaat zelfcompassie toepassen; leren eerst je eigen beker te vullen
  • je gaat je innerlijk kind omarmen en helen

 

Haal jij weleens bewust adem?

Bel of mail mij voor het hele programma overzicht met data en jouw investering. Vraag je werkgever om de vergoedingsregeling of investeer zelf in een duurzaam energiek en vreugdevol leven!

*Dit burn-out programma Adempauze is in de oorsprong gebaseerd op het boek Pace of Grace, de deugden, deugdenyoga en door Lisette verder ontwikkeld als het zelfrealisatie programma Adempauze in zijn huidige vorm. Lisette is tot op de dag van vandaag dankbaar voor de leraren op haar levenspad.

**bij vermoeden van burn-out en of depressie consulteer jij altijd jouw huisarts voor een juiste diagnose. Voorafgaand aan deelname aan het programma vindt eerst een intake plaats om te horen wat jij nodig hebt. 

Jij wilt je NU en voor àltijd energieker voelen!

Laat een bericht achter