Zelfrealisatie programma Adempauze en Prana

Zelfrealisatie programma Adempauze en Prana

Je voelt je lichamelijk en emotioneel uitgeput en wilt meer energie en vreugde in je leven. Als ervaringsdeskundige en life coach kan ik jou dit zelfrealisatie programma Prana* aanreiken als jij het gevoel hebt dat het ‘roer NU om moet’ (ook bij burn-out). In het zelfrealisatie programma Prana ‘meer balans en energie in je leven’ leer je stapje voor stapje:

je leven te zuiveren

vaart te minderen

in het heden te leven én

met jouw eigen krachtbronnen

een energiek en vreugdevol leven te plannen!

Donderdag 28 maart start het groepsprogramma met maximaal 6 deelnemers** bij Studio LeefYoga in Amsterdam. Dit programma kun je ook 1 op 1 volgen. In dit programma van 10 sessies ga jij onder andere het volgende ervaren:

Eerste fase thema ‘aanvaarden en loslaten’:

 • meer energie, door het toepassen van de 10 basis-gezondheidsregels
 • je ontdekt jouw gezonde dagprogramma om energie te gaan opbouwen of vast te houden
 • je gaat leren aanvaarden dat je burn-out de start is van jouw helende reis
 • hoe zachte herstellende yoga en mindfulness jouw lichaam, geest en ziel in balans brengt; je gaat vanuit je hoofd naar je hart en in je lijfburnout-yoga-adempauze-abcoude
 • je gaat ontdekken waar je belemmerende overtuigingen vandaan komen; door te gaan zien wat je van huis uit hebt mee gekregen over wat “hoort en moet”
 • je gaat zelfcompassie toepassen; leren eerst je eigen beker te vullen
 • je gaat je innerlijk kind omarmen en helen

Tweede fase thema ‘matigen’:

 • je ziet een herhalend patroon in je leven dat jouw energie opslurpt. Je ontdekt zo je stress triggers en leert stapje voor stapje verandering in je gedrag aan te brengen
 • je leert met gezonde assertiviteit duidelijke grenzen te stellen
 • je ontdekt en leert met creativiteit en matigheid dagelijks tijd te maken voor rust, bezinning èn plezier.
 • je gaat ervaren dat de zielskwaliteiten zuiverheid, vergeving, dankbaarheid en vertrouwen je helpen meer balans in jouw leven te brengen

Derde fase met thema ‘inzicht, zelfrealisatie en zingeving’:

 • de start van deze zelfrealisatie fase is afhankelijk van het herstelproces van jouw lichamelijke en mentale energie
 • je gaat jouw eigen authentieke zielskwaliteiten ontdekken! Je zult ervaren dat als jij vanuit jouw zielskwaliteiten leeft (en werkt) meer energie en vreugde hebt in plaats van dat het leven je energie kost! In deze afrondende fase bestaat de mogelijkheid om de verdieping life&soul coaching bij te boeken.

Haal jij weleens bewust adem?

Bel of mail mij voor het programma overzicht met data en jouw investering. Dit programma kun je ook 1 op 1 volgen. Vraag je werkgever om de vergoedingsregeling of investeer zelf in een duurzaam vitaal en energiek leven!

*Het programma Adempauze en Prana is in de oorsprong gebaseerd op Pace of Grace en door Lisette verder ontwikkeld als het zelfrealisatie programma in zijn huidige vorm.

**bij vermoeden van burn-out en of depressie consulteer jij altijd jouw huisarts voor een juiste diagnose. Voorafgaand aan deelname aan het programma vindt eerst een intake plaats om te horen wat jij nodig hebt. 

Jij wilt je NU en voor àltijd energieker voelen!

Laat een bericht achter