Volle maan 18 mei Groeikracht en Verbinding

Volle maan 18 mei Groeikracht en Verbinding

Bloemmaan 18 mei 2019 staat voor GROEIkracht en Verbinding. Zaterdag geef ik weer een volle maan en vuurmeditatie in de natuur. Bij deze maan staan we stil bij je plannen die je begin dit jaar in werking hebt gezet.

BLOOM!!!

Waren die plannen slechts voornemens of besluiten? Kun jij al dankbaarheid voelen voor de plannen die zijn uitgekomen? Of blijven je hartewensen een beetje knagen.

Wat heb jij nodig om te groeien?

In de natuur groeit alles bij voldoende zonlicht en goede voeding. Hoe zit dat met jouw plannen? Heb je je aandacht gericht om je plannen of hartewensen ten uitvoer te brengen? Heb je ze voldoende voeding gegeven? Zet je de juiste stappen om je hartewensen te verwezenlijken?

Weet je diep in je hart eigenlijk wel wat je wilt? Is er misschien een heel andere drijfveer die je nog over het hoofd hebt gezien? De hoge energie en trillingsfrequentie van de natuur in combinatie met deze maan kunnen je helpen. In de volle maan en vuurmeditatie van zaterdag stemmen we af om je leven meer vorm te geven zodat het past bij jouw hartewensen en zielsintentie. Zodat jij aandacht gaat geven aan datgene waar jij méér van wilt in je leven.

Deze volle maan liegt er niet om

Er kunnen dieper liggende thema’s aan het licht komen waar jij je niet eerder bewust van was. Denk aan pijnen en verdriet die in je onbewuste opgeslagen waren en nu naar boven komen. Dat kan over van alles gaan; onveiligheid, onverwerkte rouw, ongezonde relaties, oud zeer.

Thema’s die niet meer bijdragen aan de groei en bloei in jouw leven kun je nu helder aankijken en mag je loslaten. Voel wat er bij jou tijdens deze volle maan aan het licht komt. Misschien is het een oude blokkade of overtuiging, misschien zelf een sluimerend ongenoegen over wat je al die tijd hebt laten liggen. Door het inzicht in deze pijnen, angsten en verdriet over het gemis kun je deze thema’s nu definitief transformeren en helen.

Deze maan vraagt dat jij het roer weer in eigen handen gaat nemen

En de regie over je eigen leven weer pakt! Dat je je aandacht gaat richten op wat je wèl wenst in jouw (werkend) leven. Tijdens deze volle maan en vuurmeditatie gaan we ons uit de liefdevolle verbinding met de aarde ons verbinden met ons hart zodat je keuzes kunt maken vanuit het hart en je liefde en niet vanuit angst of een gevoel van onmacht.

Deze maan geeft je ruimte voor vernieuwing!

Wil je ook meedoen? Vandaag kun je je nog aanmelden. Klik hier! Er zijn nog 2 plekjes vrij aan het vuur. App of bel mij want dan stuur ik jou ter voorbereiding de geluidsopname zodat jij optimaal van de energie van deze maan van Groeikracht en Verbinding kunt profiteren!

Maak jij de cirkel rond? Maangroet, Lisette

Lisette is Life coach en combineert haar coaching met lichaamswerk zoals yoga en de adem.

Laat een bericht achter