Power of Your Heart Yoga

Power of Your Heart Yoga

Afgelopen zondag mocht ik een Power of Your Heart yoga workshop in de yurt van YogaPuurSang verzorgen. Het was een ochtend gewijd aan de deugd Passie. Eén van de 5 deugden voor een gelukkig leven naast humor, dankbaarheid, nieuwsgierigheid en natuurlijk liefde. Om je ware passie te voelen kun je afstemmen op wat je hart verlangt. Passie gaat verder dan een verlangen gedreven door je buik of je hoofd. Passie gaat over waarvan je hart een huppelsprongetje maakt, waar je hart van overstroomt. Liefde voor je passie dus.

Passie is mijn innerlijke inspiratie

Toen ik een aantal jaren geleden koos om mijn leven over een andere boeg te gooien werd ik gedreven door mijn passie om te verbinden vanuit mijn hart en mijn ziel. De deugden, yoga en lifecoaching bleken voor mij liefdevolle instumenten om deze hartewens tot stand te brengen. Inmiddels heb ik mooie Power of Your Heart yoga workshops mogen organiseren. Het fijnst van mijn passie is de verbinding die ook tijdens de yogalessen binnen de groep tot stand komt. De deugden zorgen voor vreugde en verbinding op hartsniveau. Ook al kennen wij elkaar nog niet. Deugden voelen veilig, vertrouwd, ze verwonderen, verbinden!

Virtues connection

Wil jij ook een Power of Your Heart Yoga workshop bijwonen of zelf organiseren voor je vriendinnen? Bel mij voor een creatief voorstel! Of kijk op de site van YOGA PUUR SANG  voor nieuwe data. Er zijn wel 100 deugden dus altijd 1 die jou aanspreekt! Wat dacht je van creativiteit, dankbaarheid, liefde?

zielskwaliteiten-yoga-yurt
Eindontspanning in de yurt YogaPuurSang
passie-deugd-zielskwaliteiten-reflectie
klik op de kaart voor nog meer deugdenkaarten!

Laat een bericht achter