Yoga, voeding en overgang

Yoga, voeding en overgang

Op 10 september organiseren Jolande Eggink van Potentiaal natuurgeneeskunde en ik de workshop “Hormoonyoga en overgang; een nieuwe balans”. In deze workshop doen we een uur fusionyoga met houdingen voor de hormoonklieren en doen we detoxhoudingen. Je krijgt informatie over de hormonale verandering tijdens de overgang en effecten op het lichaam. Je ontvangt tips over een gezonde lifestyle, een gezond voedingspatroon, voeding voor de hormoonklieren, de do’s en dont’s. Uiteraard zetten we jou als vrouw in de overgang ook in het licht!
Je gaat ontdekken dat de overgang een nieuwe fase is waar je weer een nieuwe balans gaat zoeken en die je daarnaast ook kracht en wijsheid geeft.

We sluiten de workshop af met een heerlijke smoothie en feelgood food.
Jouw investering voor deze ochtend is 35,00 euro p.p., met factuur komt er 21% BTW bij. Kom je met een vriendin dan betaal je €50,00. Adres is Centrum ’t Hoogt, 1e etage Abcoude.
Schrijf je nu in en je ontvangt bij de workshop een bijzonder recept!  Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers.
Meld je aan bij Lisette 06-30072086 info@zielskwaliteiten.nl

Overgang als bron van kracht en wijsheid

Jolande Eggink is eigenaar van Potentiaal, de praktijk voor natuurgeneeskunde in Abcoude. Zij is orthomoleculair therapeut volgens de klinische psycho-neuro-immunologie, complementair therapeut en opgeleid in elektro-acupunctuur. Jolande is gespecialiseerd verpleegkundige op de spoedeisende hulpafdeling in een academisch ziekenhuis. Jolande heeft ruime ervaring op gebied van voeding en gezondheid en kan je veel vertellen over hormonen, de overgang, premenstruele klachten en de relatie met onze voeding en evolutie.

www.zielskwaliteiten.nl

Laat een bericht achter