Verbinden: hoofd met hart

Verbinden: hoofd met hart

Verbinden en levensenergie. Dat is mijn core business. Mijn hele leven staat ten dienste van het verbinden van mensen. Ik deed dat als party cateraar, communicatiemanager, HR adviseur. Het is mijn passie en missie om mensen met hoofd en hart te verbinden, mensen onderling te verbinden, teams te verbinden. Mensen in hun kracht en energie te brengen. Ik ken ook de schaduwkant van verbinding; die van volledig uit verbinding zijn. Daarom ben ik er zo goed in…in dat verbinden! Ik ken de donkere kant; het contact met je hart kwijt zijn, je gevoel kwijt zijn, geen levensenergie meer hebben…..

Verbinding op hartsniveau….

Gelukkig ken ik het pad van weer in verbinding komen. De verbinding met je hart en levensenergie weer te ervaren. De weg ernaartoe heb ik op vele manieren mogen bewandelen. Wat mij ècht duurzaam in verbinding heeft gebracht zijn de deugden, mijn eigen zielskwaliteiten. Waarmee ik in de wieg ben gelegd. Mijn gave! Ik ben gaan staan voor wie ik in wezen ben. Door mijn zielskwaliteiten in te zetten sta ik in mijn kracht. Ze zijn mijn anker. In mijn coachingprogramma’s voor meer levensenergie of energieke teams combineer ik zielskwaliteiten met lichaamswerk zoals deugdenyoga, mindfulness, meditatie, dans en spelen….!

Spelen is levensenergie!

Spelen? Ja, je leest het goed spelen! Dat wat je als kind graag deed! Mijn ‘Spelen op het werk’ programma is de ultieme manier om in verbinding te komen! Contact op hartsniveau te maken, je hoofd met je hart en mensen onderling te verbinden, te ademen, de vreugde te ervaren, samen te werken, los te laten, te lachen, de rebel in jou te ontdekken.

Spelen, doe je mee? Bel mij voor een afspraak 06-30072086

 

 

 

Laat een bericht achter