Story of My Life

Story of My Life

Wat is jouw verhaal; The Story of My Life? Wat is de rode draad in jouw leven? Zijn er terugkerende thema’s en wat heb je nodig om een volgende stap te zetten……?

Misschien kan een jaardeugd je helpen! Want deugden raken je hart en ziel. Je kent ze vast wel; deugden als moed, vertrouwen, passie. Een deugden reflectie kan een feest van herkenning zijn. Reflecteren op een deugd kan ook een beetje schuren; jou een beetje uitdagen om te groeien. Een deugd kan je ook nèt dat liefdevolle duwtje geven voor meer inzicht of focus. Om het nieuwe jaar vol inspiratie te starten.

Tijdens deze VirtueConnection neem ik je mee op reis naar binnen. Vervolgens mag jij je ruimte in de veilige kring innemen om jouw verhaal te delen en gaandeweg eigen leermomenten te herkennen. De andere deelnemers luisteren zonder oordeel of invulling. Zo krijgt iedereen actieve aandacht. We sluiten af met een heerlijke eindontspanning.

What is Your Story?

In verband met het geborgen karakter van deze avond is er plaats voor 6 Story Tellers! Jouw investering is €25,00. Ik verzorg koffie, thee, Lemon water en zelfgebakken healthy cake. Aanmelding kan via het contactformulier op deze website. Je krijgt een ontvangstbevestiging en je aanmelding is definitief na je ontvangen bijdrage.

Doe je mee?

Natuurvereniging Ruige Hof, Abcouderstraatweg 77, Amsterdam Z-O nabij Abcoude. Parkeren bij de Golfbaan Olympus €1,-

Laat een bericht achter