SOUL MATE

Soul mate

wij hebben geen woorden nodig

Soul Mate

ik zoek jou mijn hele leven lang

Soul Mate

afgesneden van de Bron

Soul Mate

ooit waren wij verstrengeld

Soul Mate

in de moeder schoot omarmd

Soul Mate

soms vang ik een glimp

Soul Mate

een onbekend, bekend gezicht

Soul Mate

in de hoop dat jij mij herkent

Soul Mate

waar ergens zijn wij elkaar verloren

Soul Mate

hoe vaak geboren en gestorven moet ik zijn

Soul Mate

misschien ben jij wel dichterbij dan ik ben

Soul Mate

Ik Ben

jouw Soul Mate

Lisette, 12-11-2018

Ben jij een HSP-er of Nieuwe Tijds Kind? Ben je extreem overgevoelig? Wil je alles zien, horen, ruiken, voelen en Weten? Ik begeleid jou op je vragen over zingeving en je zielskwaliteiten. Zodat jij in je authentieke kracht komt en je kunt afstemmen op jouw bron.

Laat een bericht achter