HO’OPONOPONO

Heb jij dat ook wel eens dat je een domme fout hebt begaan en je daar de hele dag jezelf de schuld van geeft? Nou ik maak veel blunders! Maar blijven steken in dit spijt- en schuldgevoel kost energie en je leert er niet van. Verbind je weer met jezelf, je zielskwaliteiten en spreek de volgende zinnen uit:

Ik hou van je (I love you; de deugd Liefde)

Het spijt me (I am sorry; de deugd Compassie)

Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me; de deugd Vergeving)

Bedankt (Thank you; de deugd Dankbaarheid)

Je zult zien dat je energie weer gaat stromen, dat je weer opgelucht kunt zijn en je kunt bevrijden van je pijn. Je hebt de sleutel in eigen hand om oude pijn zoals angst, zelfbeklag, belemmerende overtuigingen op te ruimen. Gebruik iedere keer als je een probleem hebt deze zinnen. Ze stammen uit een aloude traditie uit Hawai. Je zult zien dat op het moment dat je zegt “ik hou van je” tegen jezelf dat angst en ergernis verdwijnen. Er komt pure liefde en harmonie voor in de plaats. Als je Ho’oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat. De wereld van zelfcompassie en de verantwoordelijk voor je leven nemen!

Je zegt niet “vergeef me alsjeblieft” tegen het universum, omdat het universum het nodig heeft om het van jou te horen.

Je zegt het omdat JIJ het nodig hebt om het te horen.

Dr. Hew Len

I love you (tegen het universum), please forgive me (voor de imperfecties in mijn wereld), I am sorry (voor de imperfecties in mijn wereld), thank you (voor de mogelijkheid om de imperfecties te genezen).

Laat een bericht achter