Kennismaking met deugden

Kennismaking met deugden

De vijf strategieën van het Deugdenproject zijn een krachtig communicatiemiddel om ouders en kinderen, maar ook werkgevers en werknemers bewust te maken van hun eigen gedrag en de invloed ervan op anderen. Deugden zijn de mooie kwaliteiten van ons karakter; het zijn onze innerlijke drijfveren! Deugden zoals Respect, Eerlijkheid, Behulpzaamheid, Moed. Met deugden haal je het beste uit jezelf en uit je kind of medewerker! Deugden helpen zelfvertrouwen opbouwen en verantwoordelijkheid te leren nemen.
Tijdens deze introductieavond maken we kennis met de vijf strategieën van het Deugdenproject. We leren hoe we op een eenvoudige en plezierige manier de deugden aandacht kunnen geven. Thuis, op school en in ons werk.

Deze introductie avond wordt gegeven op maandagavond 12 maart van 19.30-21.30 uur in Abcoude. Bijdrage € 8,50 (Gesubsidieerd door het Cursusproject Abcoude en Baambrugge), excl. werkboek “Opvoeden met Deugden” van Annelies Wiersma ad. € 19,95. Werkboek ter plaatse aan te schaffen.

Deze introductie is ook geschikt voor werkgevers die de deugden strategie op de werkvloer willen implementeren. Bel of mail mij voor een voorstel. Dan gaan we samen aan het werk!

Laat een bericht achter