De (A)HAM vraag

De (A)HAM vraag

De vragen “wie ben ik”, “waarom ben ik op aarde”, “wat is mijn soul purpose”; prachtige zingevingsvragen. Ik loop altijd warm als iemand zich deze vragen stelt. In mijn Life&Soul coaching vormen deze vragen de rode draad om bij de kern te komen.

Wil je weten wie je werkelijk bent, wat jouw zielepad is en wil je eindelijk met je dromen en verlangens aan de slag? In een coaching sessie van 2 uur gaan we op zoek naar jouw koers, jouw zielsmissie. Je maakt kennis met je leraren, je obstakels en je gaven op jouw levenspad!

Geen ellelange verhalen om mijn dossier te vullen. Nee, we gaan samen aan de slag. Sterker nog: jij gaat op een manier aan het werk die anders is dan je misschien gewend bent. Met een coachingsmethode die jou direct naar een dieper level brengt. Die jou vanuit je hoofd naar je hart brengt. Die jouw hart en de ziel laat spreken. Core-business!

AHAM….ik BEN,

mantra

‘Wie ben ik’ gaat ver beyond alleen je naam, je ego, of je baan. Ik BEN gaat over wie je werkelijk bent; het gaat over jouw ziel. En daarbij horen natuurlijk ook jouw zielskwaliteiten.

Aan het eind van deze Life&Soul coaching sessie ga je met nieuwe inzichten, jouw zielskwaliteiten, ontwikkeldeugden en eigen mantra naar huis. Deze startsessie kan worden uitgebreid met 5 coaching sessies waarbij je nieuwe technieken krijgt aangereikt en plezierwerkopdrachten mee naar huis krijgt.

deugden zielskwaliteiten gave gift coaching
zielskwaliteiten je authentieke gaven

Laat een bericht achter