Yoga workshop voor HSP

Yoga workshop voor HSP

Hoogsensitieve jij…is het jou soms ook allemaal teveel?
Speciaal voor HSP yogaliefhebbers organiseer ik Manipura💎Yoga om in je kracht te gaan staan. Jouw voelsprieten concentreren zich vooral rond Manipura, je 3e chakra. Je pikt alles van je omgeving op. Als Manipura alles opzuigt als een spons gaat dat ten koste van je vitaliteit; je krachtcentrum.
In Manipura yoga help ik je om je 3e chakra* te versterken door bijvoorbeeld deze partner boom. Daarbij ga je de ander niet ‘redden’ maar blijf je in je authentieke kracht.
Natuurlijk lachen we vriendelijk naar elkaars 👀 Wat zal jouw juweeltje weer gaan stralen!💖
Wanneer: zondag 21 augustus van 09.00 tot 10.30 uur
Waar: aan natuurplas de Hoge Dijk grens Abcoude/Amsterdam Z-O
Jouw bijdrage: voor deze fijne yoga ochtend betaal je inclusief thee, fris en lekker €20,00
Daarna: voor de liefhebbers een duik in het water! Neem je eigen matje mee of geef me een bericht als je geen matje hebt. Aanmelding: bij Lisette  info@zielskwaliteiten.nl of app 06-30072086

*Het derde chakra ligt op een centraal punt in je lichaam; jouw krachtcentrum. Bij het derde chakra draait het om wie je bent, je persoonlijkheid. Manipura is het middelpunt van wilskracht voor discipline, verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen en betrouwbaarheid. Als je bewust de energie van je derde chakra gebruikt, op een evenwichtige manier, dan kun je je persoonlijke kracht inzetten. Ik noem het graag Meesterschap van jouw unieke zielskwaliteiten. Hier gaan we over van wilskracht naar skills kracht.

Omdat je derde chakra het middelpunt van je Wezen is, is het belangrijk dat deze in balans is. Het derde chakra is in balans als je authentieke kracht kunt tonen en niet oordeelt. 

Je voelt je energiek!

Laat een bericht achter