Verlang jij ook naar moeitleoosheid en lichtheid in je leven?

Verlang jij ook naar moeitleoosheid en lichtheid in je leven?

Heb jij een kwestie waarmee je al jaren worstelt? Je hebt alles geprobeerd om ermee in het reine te komen? Je hebt al veel persoonlijk werk gedaan? En je hebt ook het gevoel dat de oorzaak van je probleem nòg veel dieper ligt……….Een Akasha Reading kan helderheid verschaffen!

Een Akasha Reading schijnt Licht

Zo had ik zelf jaren een moeizame verhouding met een dierbare. Ik had linksom, rechtsom van alles geprobeerd om te begrijpen waarom ik zoveel pijn ervoer in deze relatie. Ik had het gevoel dat de oorzaak elders, misschien wel in een eerder leven, te vinden zou zijn. Ik had het gevoel dat het iets ‘energetisch’ was…maar wat?

Een Akasha Reading is ook heling

In een Akasha Reading die ik mocht ontvangen bleek dat ik eenzelfde pijnlijke situatie met diegene al in een eerder leven had ervaren. Er was mij ooit groot onrecht aangedaan; althans zo had ik dat toen ervaren. Dit diepe gevoel van onrecht sijpelde nog steeds door in de huidige communicatie met diegene. Ik merkte dat ik nog steeds reageerde vanuit oude miskenning en pijn, al was het nu -in dit aardse bestaan- niet van toepassing.

Pas toen ik de zuivere boodschappen van de Akasha Kronieken ontving, kon ik helder de relatie met mijn dierbare aankijken. Ik kon beter mijn oude pijn verklaren en gaan helen. Ik begreep ook dat ik de ander hier niet op hoefde te wijzen; diegene had ook zijn Zielepad te lopen. Ik hoefde niet te corrigeren, te controleren of de ander ter verantwoording te roepen. Ik hoefde niet op mijn tenen te lopen; mocht gewoon Zijn zoals ik ben!

Wat een opluchting!

De Akasha Kronieken hadden mij een kijkje gegeven in mijn Zielereis. Het was mij duidelijk geworden dat deze dierbare op mijn Zielepad is gekomen om mij uit te dagen om iedere keer in mijn Licht te blijven. Onvoorwaardelijk van mijzelf te houden en gewaar te zijn van mijn eigen Licht. Diegene is een leraar voor zelfcompassie!

Ik gun jou ook meer vreugde, vrijheid en lichtheid in dit leven. Ik doe graag met jou een Reading van jouw Akasha Kronieken. Mail info@zielskwaliteiten.nl of bel/app 06 30072086 mij voor een consult.

Zonnegroetjes Lisette

De Akasha Kronieken Reading is in de zomermaanden €75,00 per uur (zomertarief)

Na 1 september €85,00 via Zoom of Live

Laat een bericht achter