Yoga en Meditatie

zijwaartse-plank-yoga-lisetteYoga leert je ademen, voelen, ontspannen, terugkomen naar jezelf. Yoga brengt verbinding van je hart, lichaam, geest en ziel. Deugden/ zielskwaliteiten doen nog iets extra’s. In de yogales doen we meditatie en asana’s rondom een deugd als vreugde, passie, concentratie, creativiteit. Door deugdenyoga word jij nòg meer bewust van jouw kwaliteiten en authenticiteit. Jouw ziels-kwaliteiten brengen je in je kracht! Bij moed past de “zijwaartse plank”. Voel je al wat het met je doet?

Ik verzorg op dinsdagochtend Stress Relase Yoga en woensdagochtend deugden yoga en meditatie bij Studio Yoga in Abcoude. Kijk op de pagina rooster

Deugdenyoga is yoga van het hart,

de weg van de ziel, Patty Jongemaets

Yoga/meditatie en mini-retreats

Yoga met vriendinnen/vrienden op lokatie of in de yogastudio? Ook in combinatie met creatie (intuïtief schilderen, soul collage, chakra dance, kaartlegging); een ontspannen en relaxt samenzijn! Uiteraard neem ik yogamatjes, kussens, dekens mee.

Regelmatig organiseert Zielskwaliteiten yoga, mediatie en schilder events voor particulieren en bedrijven in Abcoude, Amsterdam en omstreken. Op verzoek kom ik op lokatie. Kijk op facebook Zielskwaliteiten voor data en foto’s van deze workshops!

zielskwaliteiten keurmerk deugdenyoga burnout yoga coaching

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht