Dans in Verbinding

Dans in Verbinding

“Dans in Verbinding is heel bevrijdend. Je hoeft niets en mag alles. Het hoeft niet mooi te zijn of op de maat te passen. Je voelt vanzelf wat je fijn vindt. Ik kijk er elke week weer naar uit en neem de rust en energie mee de week in!” Heleen vd P.

Dansen doe je met je hart!

De essentie van ‘Dans in Verbinding’ is om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen waardoor je dichter bij jezelf komt. Dus uit je hoofd naar het voelen en ervaren van je lichaam en je emoties. Dans in Verbinding gaat ook over verbinding met de ander waardoor je meer saamhorigheid, compassie en plezier ervaart.

Iedere week maken we een heerlijke dansreis op wereldmuziek met passie. We dansen vrij op thema’s zoals de Lente in jou, InnerChild, Gratie, de Sensuele Vrouw, de 5-ritmes. Lekker dansen zoals JIJ wilt bewegen; dansen met gevoel en vanuit je hart. Want dan gaat je levensenergie weer lekker stromen!

Het leven is een magische dans

Dansen of muziek kan bepaalde emoties los trillen. Verdriet, weemoed of verlangen. Vooral naar dat kind in jezelf dat vrij mag dansen en spelen; in verbondenheid met anderen.

Wat kun je ervaren en ontdekken in ‘Dans in Verbinding?

* vrije dans op thema’s b.v. ‘verwondering’, ‘de zon in jou’, ‘dancing freedom’, ‘de magische dans’
* een grotere hartconnectie met jezelf en meer verbinding met anderen
* uit je hoofd in je lichaam, meer ontspanning en vreugde
* ontdekken van jouw natuurlijk ritme en Zielskwaliteiten zoals creativiteit of moed
* heerlijke wereldmuziek met passie van Oost naar West, modern tot klassiek

Beleef het plezier van Dans in Verbinding!

We dansen in het Cultuurhuis Abcoude, Broekzijdselaan 46F iedere donderdagochtend van 09.00 – 10.15 uur

6-weekse lesreeks: donderdagen 09.00 – 10.15 uur Data 11, 18, 25 april, 23 en 30 mei en 6 juni  klik hier voor tarieven.Je kunt tussentijds instromen en neemt een lesreeks van 6 weken in 1 keer af. Betaling is voorafgaand aan de start van de reeks.

Ook organiseer ik workshops (ook met zangbevrijding) voor groepen, yogadocenten of coaches! Info en aanmelding: bel/app Lisette 06 30072086

info@zielskwaliteiten.nl

 

Als het leven door mij heen stroomt,

dan geef ik expressie aan mijn Zielskwaliteiten

en komt mijn volledige potentieel tot bloei

Laat een bericht achter