Waarom dansen en zingen energie geeft!

Waarom dansen en zingen energie geeft!

Pure klank, je authentieke dans. Ontdaan van blokkades, van ideeën over hoe het wel en niet “heurt”. Het vrijelijk laten stromen van klank en beweging geeft levensenergie!

Ooit was dat anders. Als oudste van het gezin met zo zijn dingen, ging ik al vroeg op mijn tenen lopen en hield ik mijn mond om maar in “het gareel” te blijven. Van een speels, onbevangen dansend kind werd ik een serieus, teruggetrokken meisje zonder eigen stem.

Na veel lichaamswerk en innerlijk werk is dat nu wel anders! Ik dans en zing weer uitbundig! Mijn sacraal- en mijn keelchakra is weer heerlijk in balans. Ik ervaar wat dat met mijn vitaliteit doet. Ik voel me vrolijker, levenslustiger en weer mezelf. Want natuurlijk ben ik dat blije, speelse, dartelende kind!

En soms, heel soms steekt het duiveltje weer de kop op. Zoals laatst in een yogales toen een cursist vond dat ik veel uitleg gaf. Tuurlijk, ik heb wat in te halen!

Geef je stem de ruimte, maak geluid

en spreek je uit!

In een workshop yogadanza en stembevrijding gaan we weer naar ons authentieke, speelse kind. Samen zingen en dansen schept een band. Ik werk samen met 2 prachtige stembevrijders met ieder hun eigen kwaliteiten en aandachtsgebieden. Als safe space holders zorgen wij ervoor dat we ons in alle veiligheid en kwetsbaarheid kunnen openstellen voor klank en beweging. Daardoor ontstaat er een verbinding van saamhorigheid, wederzijds vertrouwen en universele energie.

Wil je ook jouw stem laten horen en vrijelijk bewegen op muziek? Graag organiseren we een workshop voor je groepje. Of doe mee met de Kerstspecial YogaDanza en Zangebevrijding op 14 december Of wil je alleen dansen, met een beetje klanken 🙂 Dat kan iedere week in de YogaDanzales

Laat een bericht achter