Volg je hart

Volg je hart

Geef voorrang aan je grootste passie, dat is het productiefste dat je kunt doen, Linda Kavelin Popov

Prioriteiten stellen in je leven, is tijd reserveren in je agenda. Doe waar je hart van openspringt, een huppelsprongetje van maakt! Je hoeft er niet gelijk je werk van te maken, alhoewel dat natuurlijk het meest productieve en vreugdevolle is wat je kunt doen. Als het je nu nog niet lukt geld te verdienen met datgene wat je het meeste energie geeft, verklaar dan je passie heilig! Stel prioriteiten: Wat wil je blijven doen? en Welke nieuwe dingen wil je gaan doen? Schrap de dingen die je niet meer wil doen!

Let op waar je hart je naar toe trekt

en volg dan die weg, Joods gezegde

Voor mij betekent het op de eerste plaats zetten van mijn danspassie, dat ik mijn dagritme mag aanpassen. Naast mijn werk als yogadocent en coach ben ik dol op dansen en dat vindt vaak in de avond plaats. De laatste tijd zat de klad er, op het gebied van dansen, behoorlijk in. Ik had een volle agenda waardoor ik in de avond voor pampus lag en geen energie meer had om te dansen. Deze zomer pakte ik het programma Adempauze er weer bij. Tenslotte heeft dat programma mij geholpen mijn burn-out te boven te komen en het is de basis van het Zielskwaliteiten coaching programma.

Adempauze beschrijft dat je datgene doet wat jouw energie geeft, dat je prioriteiten stelt en rustpauzes inplant vòòrdat je moe wordt. Ook hou je rekening met jouw ritme van de gratie. En dat is voor iedereen anders.

Zet vreugde en energie op de eerste plaats!

Wil jij ook meer energie en vreugde in jouw leven ervaren? Heb je het gevoel dat de koek op is en dat het roer om moet? Kom eens naar deugdenyoga, stress release yoga of 1 van de workshops. Of boek een coaching sessie om te ervaren of het programma Adempauze jou op weg kan helpen.