Maak kennis met deugden

Maak kennis met deugden

De vijf strategieën van het Deugdenproject zijn een krachtig middel om ouders en kinderen bewust te maken van hun eigen gedrag en de invloed ervan op anderen. Deugden zijn de mooie kwaliteiten van ons karakter; het zijn onze innerlijke drijfveren! Deugden zoals Respect, Eerlijkheid, Behulpzaamheid, Moed. Met deugden haal je het beste uit jezelf en uit je kind! Kinderen bouwen zelfvertrouwen op en leren verantwoordelijkheid nemen.
Tijdens deze introductieavond “Opvoeden met deugden” maken we kennis met de vijf strategieën van het Deugdenproject. We leren hoe we op een eenvoudige en plezierige manier de deugden aandacht kunnen geven. Thuis, op school en in ons werk.

Deze introductie avond wordt gegeven op:

Maandagavond  12 maart van 19.30-21.30 uur, Dorpszicht 22 in Abcoude (Angstelborch Timpaan-de Baat). Bijdrage € 8,50 (Gesubsidieerd door het Cursusproject Abcoude en Baambrugge), excl. werkboek “Opvoeden met Deugden” van Annelies Wiersma ad. € 19,95. Werkboek ter plaatse aan te schaffen.

Deze introductie is ook geschikt voor werkgevers die de deugden strategie op de werkvloer willen implementeren. Bel of mail mij voor een voorstel. Dan gaan we samen aan het werk!

boek opvoeden met deugden
boek opvoeden met deugden

Laat een bericht achter