Dansend het nieuwe jaar in – jouw plan voor 2024

Dansend het nieuwe jaar in – jouw plan voor 2024

Dansend het nieuwe jaar in! Speciaal voor jou organiseer ik een workshop om jouw dromen en verlangens voor het nieuwe jaar vorm te gaan geven!

Een nieuw begin

Een nieuwe dans!

Het leven ontvouwt zich

Vanuit de Kracht

Van jouw Verlangen

Je gaat in een fijne setting door middel van dans en creatieve opdrachten werken aan jouw jaarplan voor 2024. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging door Dans en ook te reflecteren op dit jaar. Hoe was dit jaar? Wat ging goed en gaf energie? Wil je dingen achterlaten? Vergeven? Gewoontes veranderen? Waar was je dankbaar voor? We sluiten jouw jaar af met een vuurritueel.

Daarna ga je jouw dromen voor komend jaar visualiseren, jouw wensen en verlangens uitwerken. Ik begeleid je met geleide meditaties, het uitwerken van je Vitaliteitshuis. Je gaat een Vision Board maken. De thema’s waarmee je speelt zijn: jij/familie/vrienden, werk/studie, zingeving, vitaliteit mind&body, creativiteit/hobbies, gewoontes, een betere wereld. En uiteraard trek jij een jaarkaart met een Zielskwaliteit die jou gaat steunen in goede en minder goede tijden.

Waar en wanneer?

Datum en lokatie stemmen we af, sessie is 2,5 uur (soms zijn er 2 sessies nodig)

Bijdrage: €165,00 voor een sessie van 2,5 uur; incl. bijdrage in de kosten zoals materialen, jaarplan, excl. huur, etc. Ik zorg voor thee, soep en fruit/lekkers. Bij deelname stuur ik je vooraf al een aantal pagina’s van jouw jaarplan om in te vullen thuis.

Deze sessie bied ik ook voor jouw vriendinnen groep aan! Eventueel met een cacaoceremonie

Stuur me een berichtje als jij jouw nieuwe jaar in wilt dansen info@zielskwaliteiten.nl of app 06 30072086

Het leven is de dans en jij bent de danser

   ……Eckhart Tolle

Laat een bericht achter