Akasha Kronieken voor het nieuwe jaar

Akasha Kronieken voor het nieuwe jaar

De tijd voor reflectie en bezinning breekt aan🌟Vanaf 24 december kennen we de 12 heilige dagen waarbij het fijn is je afgelopen jaar de revue te laten passeren en los te laten wat niet meer dient voor 2024. En natuurlijk om je verlangens voor het nieuwe jaar te gaan vormgeven!

Een Reading van je Akasha Kronieken kan je helpen op vragen zoals: Welke Zielskwaliteiten van mijzelf mag ik in 2024 het zonnetje zetten? Wat is de bedoeling van mijn aanwezigheid op aarde? Welke stappen kan ik ondernemen om meer vreugde te ervaren?

Ik kan voor jou je Akasha Kronieken openen. De Akasha Kronieken worden ook wel de energetische bibliotheek van je Ziel genoemd. In deze bieb liggen alle ervaringen, verlangens en de bestemming van jouw Ziel opgeslagen.

Als ik tijdens de Akasha Reading voor jou je Kronieken lees fungeer ik als een radio antenne. Ik stem af op de frequentie van het alles verbindende Akasha energieveld. Jij kunt tijdens de Reading jouw situatie en vragen voorleggen. Vanuit het Akasha energieveld krijg ik woorden, beelden en gevoelens door die ik aan jou beschrijf en die je soms echt voelt.

Naast je eigen contemplatie gedurende de 12 heilige dagen van 24 december tot en met 6 januari, is het fijn om je Akasha Kronieken te openen. Ik doe dat graag voor je via Zoom! App mij 06 30072086 of mail info@zielskwalieiten.nl

In deze periode heb ik nog een paar plekken vrij voor het speciale tarief van €75,00

Wat anderen zeggen:

“Ik vond het bijzonder en fijn om te merken dat er, ondanks dat we elkaar niet fysiek ontmoetten, er al een krachtig energieveld was neergezet door jou.
Dit gedurende de hele sessie.
Je nam me mee naar een veilige omgeving waarin ik me compleet open kon stellen voor al het moois wat jij mij had te brengen”

“Je hebt me via de Akasha Kronieken mooie en helpende inzichten gegeven, waar ik nu nog steeds wat aan heb. Onderwerpen waar je niks van kon weten kwamen ter sprake in deze bijzondere Akasha reading door jou begeleid.
Ik ben enorm geholpen en heb je inmiddels ook aan anderen aanbevolen”

“Jouw rust en wijsheid hielpen mij enorm om me helemaal over te geven en deel te nemen aan deze waardevolle Akasha reading”

Na 6 januari is het tarief €85,00

Laat een bericht achter