Yoga thuis via Zoom!

Yoga thuis via Zoom!

Wat is er fijner dan je Yoga thuis te beoefenen? In je eigen ruimte, tuin, je eigen energie, je eigen geluiden. Juist in deze tijden is yoga belangrijk voor je immuunsysteem en het helpt mij onrust. Ik bied yoga en mindfulness via Zoom! Heerlijk om je (thuiswerk) dag op te starten.

Thema’s die je kunnen helpen in deze tijden! Woensdag 8 april met oefeningen voor meer creativiteit. Omdat je brein na ontspanning en oefening beter nieuwe, creatieve verbanden kan leggen?.

De les is voor iedereen toegankelijk. We eindigen met Yoga Nidra of een lange eindontspanning.

Als jij je aanmeldt stuur ik je een tikkie en na betaling ontvang jij de Zoomlink.
Zoom.us is een super tool die eenvoudig is te downloaden. Vanwege privacy zit er ook een password bij.

Heb je hulp nodig met installeren? Laat het mij weten; ik ben er voor je!

Namasté Lisette

Laat een bericht achter