Storytelling in Dans

Storytelling in Dans

“Mijn verhaal moet verteld worden!” Ken je dat gevoel van urgentie dat je je verhaal MOET delen met de wereld? Maar je slikt de woorden in, je bijt nog liever je tong af, je speelt mooi weer en zwakt jouw bewogen verhaal steeds verder af. Tot er niets meer van overblijft….behalve de ballast in je lijf….

Jouw Story doet ertoe en mag de wereld in! Je helpt jezelf ermee en ook een ander. Want verhalen en drama’s zijn universeel. Ze raken iemand hoe dan ook; door herkenning of erkenning.

Delen is helen……

Kom in beweging! Ik begeleid jou in een 1-op-1 sessie zodat jij jouw bewogen verhaal kunt gaan uitdrukken in dans. Storytelling in Dance. Ja, je leest het goed! Je gaat jouw verhaal, jouw unieke ervaring dansen. Iedere keer is dit weer een wonderlijke ‘Dansreis van de Heldin’ op prachtige muziek die ik speciaal voor jouw uitzoek.

Jouw verhaal mag de wereld in!

Waarom dans? In dans, in ieder mensenleven en in de natuur kun je dezelfde structuur (ritmes) als in een verhaal te ontdekken. Er is orde, in deze schijnbare orde sluimert een verlangen als een knagend ongenoegen, de Heldin komt in beweging, er is ontwrichting door een incident en als gevolg daarvan is er verwarring en chaos, er is openbaring (de rite de passage) of shift, er is een oplossing en er is weer stilte. Alles valt op zijn plek; de cirkel is rond….of misschien is er in jouw verhaal wel een Cliff Hanger!

Is de dansreis van de Heldin iets voor jou?
De dansreis is voor jou als je een een boek wilt schrijven maar de letters nog niet op papier krijgt. Deze helende dans sessie is ook voor jou als je een bewogen verhaal hebt dat aan je kleeft en jij je door middel van dans wilt bevrijden.
Voel jij een “YES mijn verhaal mag gedanst worden”! Dan gaan we samen op reis. Meld je aan voor een 1-op-1 Storytelling Dance sessie; “de dansreis van de Heldin”.
Of heb je een groep met een bijzonder verhaal? Samen dansen geeft ook een heel bijzondere dimensie aan gedeelde ervaring!
bel Lisette 06-30072086 of mail info@zielskwaliteiten.nl

 

Laat een bericht achter