Time to Travel Dansreis

Time to Travel Dansreis

Carnaval do Brasil, de Argentijnse tango, de Weense wals, Dominicaanse Merengue, New York smooth Jazz, Contemporary, African Beats! Ik neem je mee op een muzikale dansreis door de diverse dansstijlen. Je hoeft geen speciaal danstalent de hebben. Ervaar de ritmes in je lijf! Dans mee 15 februari in het Cultuurhuis Abcoude op het thema ‘werelddansen’.

De essentie van ‘Dans in Verbinding’ is om in beweging te komen en dichter bij je ontspannen zelf. Dus uit je hoofd naar het voelen en ervaren van je lichaam en emoties. Dans in Verbinding gaat om verbinding met jezelf en ook met anderen zodat je gevoelens van saamhorigheid, plezier en vitaliteit ervaart.

We dansen in het Cultuurhuis Abcoude, Broekzijdselaan 46F op de donderdagen 09.00 – 10.15 uur klik hier voor tarieven

Volgende 6-weekse lesreeks: 29 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4 april 2024

Je kunt tussentijds instromen en neemt dan de rest van de lesreeks in 1 keer af. Betaling is voorafgaand aan de start van de reeks. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald. Lees ook de Algemene Voorwaarden

Wil jij jouw eigen verhaal dansen? In StoryDance dans jij je bewogen of gepassioneerde verhaal Dans de eerste scene van jouw boek!

Ook organiseer ik workshops Dans in Verbinding (ook met zangbevrijding) voor groepen, yogadocenten of coaches! Info en aanmelding: bel/app Lisette 06 30072086

 

Laat een bericht achter