Wil jij ook meer vreugde in je leven ervaren door de Akasha Kronieken?

Wil jij ook meer vreugde in je leven ervaren door de Akasha Kronieken?

  • Waarom komt deze situatie (iedere keer weer..) op mijn pad?
  • Wat is de diepere betekenis ervan?
  • Hoe draagt dit bij aan mijn ontwikkeling en
  • Welke aspecten van mijzelf mag ik in het zonnetje zetten?
  • Hoe kan ik meer Vreugde ervaren?

Wist je dat al deze vragen de weg zijn naar de ontwikkeling van jouw Zielskwaliteiten?

Als ik tijdens de Akasha Reading voor jou je Kronieken open fungeer ik als een radio antenne en stem af op een hogere frequentie. Jij hoeft je alleen open te stellen en als reader ontvang ik antwoorden vanuit de Kronieken van je Ziel. Door de Kronieken kom je dicht bij de wijsheid van jouw Bron.

Je krijgt verheldering op je vragen die je zo bezig houden en je voelt intense bemoediging, compassie en acceptatie. Na een Akasha Reading voel je ‘wat je te doen staat’. Ik noem het de vonk van je sprankelende levensenergie! Een Akasha Reading is daarom ook helend!

De Akasha Kronieken worden ook wel de energetische bibliotheek van je ziel genoemd. In deze bieb liggen al je ervaringen en verlangens, je zielsbestemming en jouw zielskwaliteiten opgeslagen.

Welke vragen kun je voorleggen in de Akasha Reading?

Je kunt iedere situatie voorleggen die je bezig houdt (groot en klein) of die je levensenergie stagneert, je verlangens blokkeert of je levensvreugde beperkt. Bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik mijn kind helpen in zijn/haar ontwikkeling?
  • Hoe kan ik meer vrijheid en plezier ervaren?
  • Wat kan ik in de relatie met een dierbare betekenen?
  • Ik heb het gevoel dat ik niet voluit durf te leven….wat belemmert mij?
  • Wat heeft mijn bedrijf/huis/dier van mij nodig? Hoe kan ik het dienen?

Wat ga je ervaren?

Door de Ziele Reading begrijp je de diepere betekenis van al je ervaringen in dit leven (ook al waren ze niet altijd even leuk). Zo krijg je een ruimer zicht op de dans van je leven en jouw unieke Zielskwaliteiten. Dat helpt je met vertrouwen, accepteren en zelfliefde!

Als jij je bewust wordt van je unieke zielskwaliteiten en daarvoor gaat staan…..

dàn verbeter je ook de wereld!

Het leren kennen en waarderen van je Zielskwaliteiten geeft je de mogelijkheid om je verlangen moeiteloos te gaan leven.

Leef je verlangen

zo ben je een Licht voor jezelf

en voor mensen om je heen

Wil jij ook een Akasha Kronieken Reading ontvangen? Stuur mij dan een berichtje…of liever…bel mij!

De Akasha Kronieken Reading is in de zomermaanden 75,00 euro per uur, daarna €85,00

Heb een fijne dag, zonnegroetjes Lisette 06 30072086

Wat vonden anderen van de Reading:

“Ik vond het bijzonder en fijn om te merken dat er, ondanks dat we elkaar niet fysiek ontmoetten, er al een krachtig veld was neergezet door jou.
Dit gedurende de hele sessie.
Je nam me mee naar een veilige omgeving waarin ik me compleet open kon stellen voor al het moois wat jij mij had te brengen.

Je hebt me via de Akasha Kronieken mooie en helpende inzichten gegeven, waar ik nu nog steeds wat aan heb. Onderwerpen waar je niks van kon weten kwamen ter sprake in deze bijzondere Akasha reading door jou begeleid.
Ik ben enorm geholpen en heb je inmiddels ook aan anderen aanbevolen.

Jouw rust en wijsheid hielpen mij enorm om me helemaal over te geven en deel te nemen aan deze waardevolle reading”. L.N. te Amsterdam

Alles wat jij NU heelt voor jezelf,

heelt ook de mensen om je heen!

Laat een bericht achter