Hart van liefde

Hart van liefde

Talk to yourself like you would to someone you love…..

Gisteren heb ik mijzelf meer rust gegund. Wanneer ik denk dat ik het niet druk heb en ’s avonds reflecteer, blijkt dat ik toch weer behoorlijk wat bordjes heb laten draaien. Daarom schonk ik mijzelf een prachtige meditatie. Ik kon de verleiding weerstaan eerst alle omstandigheden perfect te laten zijn voor mijn moment van bezinning. Omdat ik inmiddels weet dat er altijd wel WAT te doen is. Dus liet de boel de boel, ging zitten en visualiseerde dat mijn HART een stem zou hebben.

Hart, wat zou je zeggen?

Ik moest eerst langs wat rusteloze stemmetjes van mijn ego en duivelse dilemma’s van gedachten, maar hoorde toen in die stilte de stem van mijn hart. Ik vroeg mijn hart: “wat zou jij tegen mij zeggen als jij kon praten?”. Mijn hart was heel lief voor mij, haar stemmetje was zooo zacht, ik kon haar bijna niet horen…..Mijn hart zei: “wat fijn dat je de wasjes hebt laten liggenen rustig je ochtendritueel hebt gedaan”. Ik werd nieuwsgierig naar wat mijn hart mij nog meer te vertellen had. Ze zei: “je mag wel wat milder zijn naar jezelf, doe maar gewoon wat je verlangt, dat is goed voor jou en mij”. “Ik verlang vooral rust en ontspanning en liefde voor jou Lisette, dat wenst jouw lieve hart”…….Goh, daar werd ik wel even stil van; dat kun je je wel voorstellen!

Wat zegt jouw hart jou?

Wil jij ook een meditatie of reading ontvangen van jouw hart en ziel? Mag ik je daarin begeleiden? Mail info@zielskwaliteiten.nl en maak een afspraak!

Laat een bericht achter