De Kracht van Verlangen

De Kracht van Verlangen

“Als een feniks herrezen deze vier vrouwen uit hun as: sterker en zachter dan daarvoor”.

Ik ben een vision board aan het maken en blader in een oude Happinez en vind weer ons interview over burn-out. Wij, 4 onderneemsters, vertellen hoe wij na burn-out meer vanuit onze kern gingen leven. Hoe we strengheid naar onszelf, please gedrag en perfectionisme transformeerden naar zachtheid, zelfcompassie en vertrouwen. Door onze Zielskwaliteiten te omarmen kregen wij een lichter en leuker leven. En kijk waar ik nu sta! Ik koos voor het pad dat bij mijn Zielsmissie en Zielskwaliteiten past!

En natuurlijk, daar ging een zoektocht aan vooraf van weten en niet weten. Uitproberen, uitvinden, onderzoeken. Ik ben blij dat ik mijn Zielskwaliteiten Moed, Creativiteit, Compassie en Eenheid kan inzetten in YogaDanza. In YogaDanza dansen we onze unieke dans, ervaren we onze kern en verspreiden we onze unieke Zielskwaliteiten.

Want dat heeft de wereld nodig! Samenwerking, moed, respect, wijsheid, eerlijkheid, nederigheid en bovenal Liefde!

Dans jouw unieke Soul Dance!

Dans je ook met ons mee? Iedere donderdag in het Cultuurhuis Abcoude

zielskwaliteiten fenix moed vuurmeditatie

Laat een bericht achter