Ziele Reading

Ziele Reading

  • Waarom komt deze situatie iedere keer weer op mijn pad?
  • Wat is de diepere betekenis ervan?
  • Hoe draagt dit bij aan mijn ontwikkeling?
  • Welke zielskwaliteiten van mijzelf mag ik in het zonnetje zetten?
  • Hoe kan ik meer Vreugde ervaren?
  • Wat is de bestemming van mijn Ziel?

Houden deze vragen je bezig?

Dan kan ik je helpen met een Ziele Reading van de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken worden ook wel de iCloud of energetische bibliotheek van je ziel genoemd. In deze iCloud liggen alle ervaringen, verlangens en de bestemming van jouw Ziel opgeslagen.

Akasha betekent voor mij Licht, Eenheid,

de Bron van al wat is

Hoe werkt een Akasha Kronieken Ziele Reading?

Als ik tijdens de Ziele Reading voor jou je Kronieken lees fungeer ik als een radio antenne. Ik stem af op de frequentie van het allesverbindende Akasha energieveld. Doordat jij je openstelt ontstaat een dialoog tussen jouw levensvragen en dit energieveld. Ik krijg woorden, beelden en gevoelens door die ik aan je beschrijf.

Welke vragen kun je voorleggen in de Akasha Ziele Reading?

Je kunt iedere situatie voorleggen die je levensenergie stagneert, je verlangens blokkeert of je levensvreugde beperkt. Daarom kun je vragen stellen die te maken hebben met je werk, je relaties, je financiën, je gezondheid, je onderneming en je zielsbestemming.

Door de Ziele Reading begrijp je de diepere betekenis van al je ervaringen op je zielepad. Daardoor krijg je een ruimer zicht op de dans van je leven en jouw unieke Zielskwaliteiten.

Tijdens de reading voel je intense bemoediging en compassie vanuit het krachtige Akasha energieveld. Na de Reading voel je meer zelfacceptatie en weet je ‘wat je te doen staat’. Dat helpt je met vertrouwen en zelfliefde! Ik noem het de vonk van je sprankelende levensenergie! Een ziele reading is daarom ook helend!

.….Wist je dat al jouw nieuwsgierige vragen de weg zijn naar de ontwikkeling van jouw Zielskwaliteiten? Want het leren kennen en waarderen van je Zielskwaliteiten geeft je namelijk de mogelijkheid om je verlangen moeiteloos te gaan leven.

Leef je verlangen

zo ben je een Lichtje voor jezelf

en voor mensen om je heen

Wil jij ook een Akasha Ziele Reading ontvangen? Dat kan voor jou zelf of je onderneming! Stuur mij dan een berichtje…of liever…bel mij! Voor tarief klik hier

Heb een fijne dag, zonnegroetjes Lisette 06 30072086

Wat vonden anderen van de Reading:

“Ik vond het bijzonder en fijn om te merken dat er, ondanks dat we elkaar niet fysiek ontmoetten, er al een krachtig energieveld was neergezet door jou.
Dit gedurende de hele sessie.
Je nam me mee naar een veilige omgeving waarin ik me compleet open kon stellen voor al het moois wat jij mij had te brengen”

“Je hebt me via de Akasha Kronieken mooie en helpende inzichten gegeven, waar ik nu nog steeds wat aan heb. Onderwerpen waar je niks van kon weten kwamen ter sprake in deze bijzondere Akasha reading door jou begeleid.
Ik ben enorm geholpen en heb je inmiddels ook aan anderen aanbevolen”

“Jouw rust en wijsheid hielpen mij enorm om me helemaal over te geven en deel te nemen aan deze waardevolle reading”

Alles wat jij NU heelt voor jezelf,

heelt ook de mensen om je heen!

Laat een bericht achter