Life&Soul Coach

Life&Soul Coach

Leven vanuit je hart en ziel

  • Met welke levensvragen houd jij je bezig of weet je niet wat je wilt?
  • Wil je meer energie in je werk en leven en zijn er nog teveel energievreters?
  • Wat verlang jij van het leven of durf je niet meer te dromen?
  • Wat zijn jouw drijfveren dus waarvan word jij gelukkig?
  • Wat zijn jouw zielskwaliteiten en ben je benieuwd hoe ze je kunnen steunen?

Ik begeleid jou hoe jij je zielskwaliteiten krachtig kunt ontwikkelen in je rol als medewerker, ouder, manager, student of ondernemer. Zielskwaliteiten zeggen iets over wie je wèrkelijk bent; het zijn geen aangeleerde vaardigheden. Het zijn gaven zoals creativiteit, liefde, oog voor schoonheid, compassie.

Pak de regie over jouw leven!

In dit 1-op-1 zelfrealisatie traject maak je kennis met je “leraren”, je begrijpt de obstakels op je pad, je overtuigingen, je innerlijke criticus. Je gaat met meer compassie jouw levenswandel begrijpen. Daardoor ontdek je jouw zielsverlangen en wordt je ambitie helder. Je gaat terug naar jouw kern. Je gaat jouw zielskwaliteiten inzetten zodat je leert varen op jouw innerlijk kompas.

Leven vanuit jouw zielskwaliteiten,

dàt is de kern van vitaliteit

Hoe gaan we te werk?

We starten met een Zoom call van een half uur waarin je mij meer vertelt over je coachvraag / datgene waarmee je nu zo mee worstelt en waarin ik jou meer vertel over mijn werkwijze (kosteloos).

Hierna heb ik een goed beeld óf en hoe ik je kan begeleiden en heb jij een beter beeld van mijn werkwijze. Als er wederzijds vertrouwen is dat we samen duurzaam resultaat kunnen bereiken, doe ik je een aanbod voor een programma op maat.

De meeste mensen vinden het toch fijn als ik alvast iets vertel over de prijsstelling van een eventueel vervolgtraject.
De prijzen van mijn Life&Soulcoach programma starten bij €699,00 euro excl. BTW. Je ontvangt naast 5 x live coaching, een zielskwaliteiten test en ondersteuning d.m.v. meditaties, oefeningen, mail contact. Bovendien ontvang je 5 yogalessen of 5 yogadanza lessen (waarde 85,00). Vraag je werkgever om een persoonlijk budget. Ik word niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel kun je je factuur indienen bij je werkgever of betalen uit je Persoonlijk Budget bij je werkgever.

Voor overige tarieven, zie pagina rooster en contact

Ik maak ook gebruik van wandelcoaching in de natuur. Bel mij; dan gaan we samen jouw mooie zielepad bewandelen!

zingeving-vitaliteit-zielskwaliteiten

#deugden #zielskwaliteiten #soulwhisperer #keiindeugden