Yoga op het werk

Yoga op het werk

Workshops Yoga en Dans

Voor groepen organiseer ik Yoga en Dans workshops. Bijvoorbeeld voor teambuilding en hei sessies, teamuitjes, vriend(inn)en groepen. Kijk voor meer info op Dans je Vrij! en op de pagina Yoga

Yoga en mindfulness workshops op het werk

Een heisessie of teambuilding dag krijgt meer body als je het brainstormen afwisselt met in beweging komen! Zielskwaliteiten verzorgt de volgende workshops ook exclusief op locatie bij Kasteel de Vanenburg:

Thema yoga Verkwikkende Yoga met een thema of intentie aansluitend bij de vraag van de opdrachtgever. Eventueel met een link naar de kernwaarden uit de missie of visie van bedrijf. Denk hierbij aan samenwerken, flexibiliteit, klantgerichtheid, etc. Ik verwerk elementen uit verschillende yogastromingen, Qi Guong en stem af op de deelnemers. Kan ook voorafgaand aan het ontbijt.

Dans je Vrij Dansen geeft energie en samen dansen schept een band. Ik begeleid deze muzikale dans workshop met speelse oefeningen en eventueel stembevrijding. Ook onze stem on the Move!

Neuroselfhacking en mindfulness Hartcoherentie oefeningen en mindfulness om te leren werken en leven met aandacht en meer focus. Bij uitstek geschikt voorafgaand aan een vergadering over bedrijfsdoelstellingen of heisessie.

Kom in beweging! Zielskwaliteiten heeft Energyze® oefeningen voor meer energie en verbinding. Bewegen bevordert de creativiteit en het probleemoplossend vermogen. En het is goed voor je lijf!

Kernkwaliteiten op tafel! Een workshop om het team in haar kracht te zetten. Wat betekenen de kernwaarden uit de missie en visie zoals bv. innovativiteit, uitmuntendheid, flexibiliteit, klantgerichtheid nu echt?

Mijn workshops hebben tot doel voelen, ervaren, beklijven en alles met een vleugje humor en luchtigheid.

Anderen gingen je al voor:

Yoga in bedrijf 

 

Energy Up

Beauty Treatment

 

 

 

 

 

 

 

#burn_out #burnout #vitaliteit #energyze #bedrijfsyoga #stoelyoga #mindfulness #meditatie #yoga