Wie ga je teleurstellen?

Wie ga je teleurstellen?

“Wie ga jij teleurstellen?”, vroeg mijn soulsister laatst. Oef, die kwam even binnen! Ik had namelijk de keuze om een heerlijk voedende middag te hebben met collega coaches en yogadocenten of naar een familie verplichting te gaan. Een duivels dilemma. Moest ik nu loyaal zijn aan mijn familie of aan mijzelf? Wie ging ik teleurstellen: mijzelf of mijn familie?

Herken jij dat ook? Dat je verlangt naar me-time of rust, terwijl je naar een verplichting “moet”? Dat je verlangt naar zielevoeding, maar dat je “zo nodig” naar een borrel op je werk moet? In deze situaties wordt de deugd loyaliteit in je aangeboord. Ben je loyaal naar de ander of naar jezelf?

In deugdenyoga gaan we met deze innerlijke kwaliteiten zoals loyaliteit aan de slag. Op woensdagochtend kun je meedoen met deugdenyoga. Je wordt door deze vorm van yoga meer bewust van jouw innerlijke krachtbronnen. Doe je mee?

Laat een bericht achter